tjašun -> RE: Male otroske smuci (12.10.2008 10:21:41)
|
V kolikor gre prvič na sneg, bi ti svetovala ene ali rentane ali na sejmu kupljene prave smuči in prave pancarje. Zakaj? Z mojim partnerjem sva imela izkušnjo s prijateljevim sinom in plastičnimi smučmi- mulčku so se snemale dol, imel je normalne čevelčke za na smuči, padal je kar tako , jih je histerično metal z nog. Potem, mislim da ga kar nekaj zim niso pripravili na smuči. Naša zgodba. Moj partner je učitel smučanja, smučke smo dobili od bratranca.... Pri 7 mesecih je obe peljal v nahrbtniku po smučišču, par metrov, je bilo vriskanja. Naslednje leto pri 1 letu in pol sta šle parkrat na "eno črto" s smučkami. Spustili smo se par metrov in je bilo dovolj. pri 2,5 letih sta šle na vrvice in smučale kar po celi progi. Tako se je tavelika naučila sama smučati pri 4,5 letih in je lani pri 6 že tekmovala. S tamičkeno pa sva lani na Cerknem drgnili dvosedežnico celo zimo brez vsega tako da se nam je brez karkoli speljala pri 3,g in je v marcu prismučala iz vrha do 4 sedežnice. Danes komaj čakata kdaj zapade sneg da gremo SMUČAT. Vedno trdim, da s pravilnim pristopom, igro, sankami in drugimi pripomočki na snegu, otroku pričaraš občutek da je to to. Uživajte, mi se že veselimo tedna v Avstriji, ko bomo lahko vsi skupaj smučali, brez postankov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|