Vijoličarka -> RE: A sem a nisem zamutila? (13.10.2008 14:12:12)
|
Moje skromno mnenje: zamutila si. Osebno se mi zdi precej nenavadno, kako si ti iz dveh kužkov prišla na bivšega fanta (moža) njegove punce. Sama osebno, če so mi všeč psi in določena pasma, bi se se pač pogovarjala o psih in tej pasmi. Če bi že vprašala, čigavi si ti psi in izvedela, da od njegove punce, mi ne bi kraj pameti prišlo, da bi ga spraševala, katera je ta njegova punca, nato pa mu začela še deklamirati vse, kar vem o njej. Zakaj ljudi tako veseli, da lahko drugim naštevajo, da poznajo teto v tretjem kolenu od njihovih znancev? To mi je večna uganka. Upoštevala bi, da se nek sodelavec pač ne bi pogovarjal o bivših svoje punce kar z vsakim. Pa če ve zanje ali ne. Mogoče pa njega čisto nič ne zanima, s kom je zdaj ta bivši poročen, koliko otrok, psov in mačk ima in podobno. Čisto intimna stvar njegove punce in njega je, koliko se pogovarjata o bivših in koliko o tem povesta tretjim, zelo čvekavim osebam. Ampak kar je, pač je. Gotovo ni bilo mišljeno zlonamerno. Jaz bi to vzela za poduk za naslednjič in vesela sem tudi, da si to delila z nami, ker sem se tudi sama zamislila, da kdaj človek kakšno blekne, pa bi bilo bolje, da ne bi.
|
|
|
|