Mišni -> RE: Bralna značka za 1. razred (12.10.2008 11:01:49)
|
Kolikor sem jaz Mišni razumela, ji gre v nos to, da ne sme otrok brat knjig po lastni izbiri. In kar ne morem, da se ne bi z njo strinjala. ma ne, niti mi ne gre toliko v nos, kot me malo skrbi, da ne bi res bile pretežke. Ker kakor sem tisto mamico razumela, so ene debele, atežke knjige, ki se jo otroku težko razloži. No, saj težko verjamem, ampak kajpa vem. No, bom videla. Pa ne da bi me zdaj pa blaaaazno sktbelo, samo tako, skozi misli mi je švignilo. Ja, sezname pa malo gledam zato, da vidim, katere knjige so kaj primerne za to starost. Ker res ploh pojma nimam, ali midva bereva knjige za 3 leta ali pa za šolarje. Pa saj ni toliko življenskega pomena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], samo zanima me. Knjićničarke pa pri nas niso prav ne vem kako aktivne. Odpeljejo te že k tistim policam, ki so recimo za otroke od ... kaj pa vem ... velik razpon ... od 3. do 10. leta, recimo. V Holandiji imajo pa knjige prav po stopnjah razdeljene. Prav na knjigi piše, za katero stopnjo je primerna. Kar fajn za orientacijo.
|
|
|
|