natasa78 -> RE: Novemberčice 2008 - 2del. (26.11.2008 13:37:28)
|
No, drage punce, evo se spet javljam po dolgem času, danes je zadnji dan, ko je očka doma, tako da bo od jutri naprej vse nekoliko trežje...namreč sva uvedla izmenično dežuranje in to je zaenkrat super funkcioniralo: namreč on je pokonci tja do 3 ali 4ih zjutraj, vmes me zbudi samo na 3 urce, da jih podojim, on podere kupčke, uspava in vmes daje dudko..potem sem na vrsti jaz in on spi celo dopoldne-no, do sedaj je funkcioniralo, sem bolj naspana pri teh dveh kot pri mojem prvorojencu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....sicer pa vam moram povedat za naš pripetljaj, ki se je zgodil nekaj dni nazaj, se je pa na srečo dobro končalo.. namreč eno od punčkic je oči našel v posteljici, ko ni dihala in je bila v krču-bila je upognjena z glavico nazaj, verjetno se ji je zataknilo, ko je podirala kupček-no, ko jo je dal čez rame je spet normalno zadihala...kakšna sreča, da je slučajno prišel takrat pogledat????!!!!!....lahko si predstavljate, kako sva se ustrašila. naj povem, da sem ravno po prihodu iz porodnišnice prebrala post od ene od nas, ki ji je dojenček tudi nehal dihat in pomodrel, pa sem si mislila:ojej,a zdej se bom pa še zarto sekirala, no, evo pa vidim, da se 1,2,3 to res zgodi.torej sva kar brez odlašanja nabavila angelcare- (je tudi patronažna svetovala, ko sva ji povedala) in sedaj sva mirna...je res velik strošek za dve (2krat 90 evrov), ampak priznam, da bi ga kupila tud če bi stal še mnogo mnogo več....se opravičujem, če sem katero sedaj prestrašila, pa vem, da bo verjetno mnogo katera rekla, da je ta naprava neumnost, ampak zame je neprecenljiva...no, želim vam čim več mirnih noči, pa zdrave otročke, pozdravček,Nataša.
|
|
|
|