|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.11.2008 11:43:23   
nagajiva
_katja_-po vseh pravilih bi blo prav, da nobena več ne prehiteva in sva naslednji midve user posted image .....ampak, kako se bova pa z user posted image  zmenli?
Mojega user posted image  ravno sedaj tako kovca, da mi je že kar groza.....me kar strese od znotraj, pa ne vem kako mu naj pomagam, da bi prenehal. Je res neprijetno user posted image .....
Caligula-a že dihaš? user posted image  Ti bomo vse pomagale, da bo šlo lažje. Pa upam, da se že danes cartate.....

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.11.2008 11:49:26   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Pomar*anča*: midva greva pa popoldan v soping. Da se vsaj kaj dogaja. A ti še kr sama okol vozis? Ker mene moj ne pusti več na volan.

dragi mi teži, da se ne smem voziti okoli, ampak pešačla pa tudi ne bom, pa se je moral sprijazniti, da pač grem-če bi bila samo doma biti se mi pa tudi lahko zmešalouser posted image
edino, kar me je strah je to, da bi dobila en kokreten popadek med vožnjo ali v trgovini, še huje pa, da bi mi sred trgovine odtegla voda. tako da sva zmenjena, da se zadržujem v okolici mengša (kamnik, domžale), v ljubljano ne rinem več.

klavdy, jaz imam srečo, da so me lahko starši zaposlili, da imam zdaj vsaj nekaj porodniške, ker si ne znem predstavljati, kako bi nama zneslo z eno plačo pa tistim dodatkom, ki ga da država. verjetno bi se v takem primeru mogla odpovedat avtuuser posted image

kuhinja je zgloncana, tako da sem skoraj fertik z čiščenjem. zdaj pa na hitro polikam in grem na kremšnito z eno prijateljico....

aja, jaz bi pa rabila kak predlog, kaj naj kuham. pa da je preprosto za pripraviti. z dragim od jutri naprej kuhava sama- do zdej naju je razvajala tašča, oz kdaj sem tudi jaz, saj smo bili skupaj, zdaj pa nimam ideje kaj skuhati. pa nisem preveč sposobna z lonci. če bi bilo po moje, bi bila vsak dan repa in pire ali pa špinača in pire user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.11.2008 11:58:17   
TINKA05
Oj.

evo mene. Sem doma. Caligula mi je včeraj zvečer poslala SMS da ima danes sprejem v P. Upam, da se tudi ona končno reši.

Drugače pa,,,, mi smo končno doma po 5 tehnih. user posted image user posted image . Z Žanom imava čisto svoj ritem. Zbujanje na 2 ure, vmes pa mora mami načrpati obrok za naslednjič. Ja, vse moram načrpat, ker je tako švohen, da se na prsih prehitro utrudi, potem pa hira.

Sem pa včeraj vidla Konino in njene korenjake. Svaka ji čast, k da neb blo nič in ne bi rodila dvojčkov.

Punce, uživajte in se beremo....

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.11.2008 12:06:38   
caligula
oj punce. jaz sem še tle. zdaj kuham kosilo, ko se moram faaajn najest predn grem v p. pa v trgovino sem si šla po priboljške za poleg bolnišnične hrane. ( Tinka me razumeuser posted image ) še posebej zdaj, ko tinke ni več gor bom pri vsakem obroku prikrajšana za kak posladek, do zdaj je ona poskrbela zame.user posted image ji je vedno kaj ostalo pa sem jaz pomalicala. tko da imam pol potovalke hrane, pa še oče mi bo pogačo spekel preden grem, enkrat prot večeru imam v planu se oglasit gor, se mi kr ne mudi nikamor.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.11.2008 12:08:58   
caligula
pa po mojem me bodo še kakšen dan ali dva s ctgji mučili ker nisem še dost odprta ampak kakor je g. rekla se to lahko spremeni v pol ure, tko da sem upala celo noč, da bi mi voda odtekla pa da grem direkt v porodno sam zgleda da bo treba res še mal počakat. bom pa na vezi z Andromedo pa Tinko , ker se bojim, da bi Bobika lahko kam pobegnilauser posted image oni dve pa sta že doma. se tipkamo še kaj preden se spravim v p. grem si še laske oprat pa poštimat če sem kaj pozabila. papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.11.2008 12:58:22   
bobika1
hej

Caligula jaz še ne grem nikamoruser posted image , vsaj upam, Rabim še eno potrdilo od ginekologinje ko jo mam v ponedeljek, tak da do takrat morem počakatuser posted image . Je pa res da me že tišči dol... user posted image

Glede moje prebave pa tud zej velik pijem,...mam tega čaja že poun....user posted image , Pa čokolado jem,pa mama mi bo prnesla danes čaj suhih borovnic...Pol pa mnde bo boljš...

Če bo pa res katera mi slučajno poslala sporočilo ko me ne bo ga bom pa poslala Klavdiy, tak da ne rabite skrbeti,nekak bomo že objavili gor na forum.user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.11.2008 14:03:44   
Andromeda
Moj Dario je pa danes tak zaspanček...Zjutraj se je zbudil ob osmih, se lepo najedel in mi zaspal v naročju, potem se je spet malo pred dvanajsto zbudil in med papcanjem zaspal...Kot v njegovih prvih dnevih. Ga sploh ne morem pokonc obdržat. Sem mu šla strižt nohtke na rokah, pa ni niti trznil. No, sej je tudi tako en zaspan dan. Samo kaj, ko bo potem zvečer bolj živahen, ko bi šli mi spat user posted image
caligula- vse, ki smo že dale porodnišnico čez, te popolnoma razumemo glede prehrane.Ženske prav prisilijo, da shirajo. pa porcije so včasih nerazumno majhne. Jaz sem potem čisto izgubila apetit, da sem v 16 dneh shujšala za 10 kg - na 47...Zdaj jih imam hvala bogu vsaj 50.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.11.2008 15:00:17   
mojsoncek
Samo malo kukam, ce je kaj novega user posted image

Jaz sem si danes celo (na pol) pripravila torbo za porodnisnico user posted image , zdej moram pa se torbo za user posted image pripravit.

No, se tri ure imam za prekladanje iz kavca na kavc, potem pa pocasi ze pride nas fanticek domov user posted image . Joj, kako ga pogresam user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.11.2008 15:02:47   
_katja_
Pomar*anča*: ja jest sm pa dopoldne bolj doma, no razen na sprehod s psom grem. Potem popoldne pa kdaj greva kam, pa dragi pelje. Mene edin mickn skrbi, da bi mi voda odtekla res kje na javnem mestu. Ampak pomoje bom takrt ful vesela, da se je koncno zacelo in sploh ne bom opazila okolice. Bomo vidl kako in kaj :)
Predlogi glede kosila pa: hm.... raznorazne rizote (zelenjavne ali mesne), pa kaksni svaljki (če se ti jih ne da delat imas tudi zmrznjene) z omakami, pa kaksna pica, ali pa zelenjavne juhe pa kaksni cmoki ali struklji (dobis tudi ze vse zmrznjeno, če ne delaš rada tega) . Ceprov midva mava tud ful dostkrat pire krompir, ker je meni fuuul dober.

Vreme je pa grozno zdele....prov turobno....

lp
K

Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.11.2008 15:04:45   
caligula
no jaz sem se napapcala in bom počas krenila prot nm. pa prosim da me obvestite, če bo kakšna nova mamica. papa

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.11.2008 15:31:02   
klavdiy4
ja Caligula vso srečo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....želim ti da se vrneta 2!!!user posted image user posted image user posted image ...

bobika ti mi kar napiši, če slučajno kam pobegneš....jaz mislim, da bom vsaj do 24.še tle...čeprav pa so moje želje drugačne od misli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.11.2008 15:58:45   
mojsoncek
caligula srecno!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.11.2008 16:02:37   
bobika1
helowuser posted image

Jaz sem ravno pojedla pol piceuser posted image .Pa spila en borovničev čaj-fuj je biu ogaben.
Eno hecno vpr. mam:user posted image  kakšen je občutek ko se začneš odpirat- mislim kaj te speče vspodi al kak? user posted image No ej če ne prej bom zvedlako grem rodit, sam zanima me  kaj je to ko me speče vspodi na vsake tolk časa.Al pa me zaboli tak da se mi zdi da mi bo kr kej stran padluser posted image .

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.11.2008 17:00:28   
orka
helow
bobika odg. na tvoje ? =  tega se ne čuti

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.11.2008 17:06:30   
sonček85

draga polynesia

Za mamina ušesa najlepši je zvok,
ko prvič po rojstvu zajoka otrok.
Srce materinsko ji sreča prevzema,
ko prvikrat svojega sinka objema.

Teh čustev opisati nihče ne zna,
ker le v dnu srca se čutiti jih da.
Zares veselim se še jaz skupaj z vama,
saj vem, da sinku najboljša boš mama!

Želim vam da boste še naprej tako srečni kot ste do sedaj.
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.11.2008 18:02:24   
klavdiy4
čaw..

sonček85 kako lep verz...user posted image user posted image user posted image

ja punce kje pa ste vse???je caligula že kaj sporočila?????????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.11.2008 18:15:49   
Oaza
Caligula, SREČNO!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.11.2008 18:21:00   
onur
Čestitke Polynesia. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.11.2008 19:31:02   
klavdiy4
ja kje pa ste vse????

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.11.2008 20:25:45   
mojsoncek
evo mene, jaz sem tukaj... sem le docakala nasega fanticka, da je prisel domov, pa sem bila na polno zaposlena user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.11.2008 20:33:46   
Andromeda
Jst sm tuki!

Prej je bila tašča na obisku in me je spet v slabo voljo spravila user posted image Mislim, se nalima na obisk in potem tam sedimo z njo in jo "zabavamo". Bognedaj, da bi vprašala, če nam kaj pomaga, mam goro perila za zlikat. Pa okna za pomit in še marsikaj. Odkar sem prišla iz P se sploh ni za nobeno pomoč ponudila, no 1. dan je res vrpašala in sem jo prosila, če gre po par stvari v trgovino in potem me nikoli ni nič vprašala. Pride na obisk in namesto, da bi ta čas ko otrok spi vsaj jaz kaj postorila, se moram z njo ukvarjat. Potem pa čaka, da se tamal zbudi, danes je hotela še na kopanju ostat, pa smo ji kar rekli, da je gužva v kopalnici in da tudi rabimo svoj mir takrat. joj, kako sem se razp* glede nje, ampak res me jezi, ker mi sploh nič ni v pomoč odkar sem rodila, ampak v breme. Se opravičujem, ker vam morim z njo, ampak nekomu se pa človek more izpovedat. Sploh ne vem kaj naj naredim glede nje. Ker hočem bit kolikor toliko vljudna, saj je vendar mama mojega moža. Pa odkar je zadnjič skoraj padla v košek, ji ful več ne zaupam tamalega v roke in zato z budnim očesom spremljam vsak njen gib, ko ga ima v naročju...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.11.2008 22:06:35   
nagajiva
A ste mi že vse pobegnile?
Upam, da Caligula že carta ali pa da je vsaj blizu temu.....
Pa ostale, a že spite?
Komaj čakam, da mam v petek pregled in vidim, kako daleč smo....upam, da tik pred porodom. Saj vem da sem malo neučakana, ampak gre za mojega user posted image , ki bi ga tako rada spoznala....
Andromeda-ti se kar spovej. Tvoja tašča je res ena slika.....no, moja pa niti blizu ne pride, čeprav je doma samo kakih 15 min (peš) vstran. Pač nisem snaha po njenem okusu.....pa kolko vem, ne bi bila nobena. Najbolj vesela bi bla, če bi sinek ostal doma pod njeno kontrolo. Na srečo se ji ne pusti in ji pove svoje. Ja, pol sem pa jaz kriva, da ga ščuvam proti njej user posted image ......Tašče so res vredne (nekatere) svojega slovesa......

Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.11.2008 22:36:52   
*talcy*
ojla punce ... sem letošnja oktoberka in seveda novopečena mamica in sicer sporočam vam da je:

danes ob  18.50 rodila Ssheila fantka Tilena 3650g in 52cm .. vsi so ok in srečni

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.11.2008 0:40:14   
nagajiva
Ssheila-user posted image user posted image user posted image user posted image  za sineka. Čestitke tud atiju in veliko lepih trenutkov....
Alo punce, a vse spite???? Caligula in Polynesia sta v P in sedaj nimam s kom klepetat. Še sreča, da se lahko pogovarjam sama s sabo-se z enim pametnim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........
Nič, grem probat vodoraven položaj...mogoče pa zaspim.....Pa lahko noč....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.11.2008 7:58:22   
Oaza
Jutro!

Kavauser posted image , čaj user posted image , kapučinouser posted image ali pa torta user posted image (da vas malo počastim, ker sem očitno danes prva) user posted image

Ssheila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilena!!! Je pravi korenjak!

Kaj novičk od Caligule??

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.