Andromeda -> RE: Novemberčice 2008 - 2del. (4.11.2008 12:02:36)
|
Živjo! Po 2 dnevih nam končno spet dela ineternet in kljub temu, da sem na polno zasedena z nego, prehrano in crklanjem našega lumpija, sem močno pogrešala moje novembrčice! šema - čestitke ob rojstvu sinka! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitke tudi vsem otročkom, ki so v teh dneh dopolnili 1. oziroma 2. mesec! [sm=bravo.gif] Prej je bila patronažna pri nas in naš Dario se je prvič skopal. Tehta pa že 2710 gramov. Je pa ena stvar, ki me skrbi - na vratu se mu je pojavila neka bulca - izgleda kot povečana bezgavka...Sem klicala v ZD, ker smo v ponedeljek naročeni na 1. pregled, ali naj se prej pridemo pokazat, pa so mi rekli, da če se ne poveča zelo, lahko počakamo do ponedeljka [sm=zmeden.gif] Patronažna mi je rekla, da verjetno ni nič resnega, saj je fantek videti zdrav, je živahen in lepo napreduje na teži. Drugače pa bom še jaz povedala vsem, ki ste "še" [sm=nosecka.gif] da vse težave, ki vas tarejo tik pred koncem, ob porodu izginejo, vključno z oteklimi nogami, bolečim križem, neprestanimi obiski WC-ja...Vse boste pozabile, tudi porodne bolečine. Edino šivi znajo bit hudič, jaz na srečo nisem imela težav.
|
|
|
|