|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Taka je ta
11.10.2008 17:25:43   
Anonimen
Danes je 38 dan od moje zadnje user posted image . Test sem delala v sredo popoldan, s tem da je bil negativen. Je pa res, da preko celega dne pijem tudi veliko vode. Zadnji teden sem sicer tudi zelo utrujena, kar se mi prej ni dogajalo. Imam rahle slabosti, ko mi dopoldan ne paše jesti nič. Veliko hodim na vodo (verjetno, tekočina, ki jo spijem).
Test bom delala zjutraj, vendar me vseeno zanima vaše mnenje.
Zelo si želim, da bi bil pozitiven.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Taka je ta
11.10.2008 19:30:35   
Mišni
A sicer imaš pa zelo erdne mestruacije na recimo kakšnih 30 dni?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2008 20:19:23   
Volga
Četudi piješ veliko vode to ne vpilava na rezultat testa, če si to mislila, da je bil urin pač preveč razredčen, da ne bi pokazalo plusa. Torej v tem ne vidim nobene povezave. ? Po moje bo najbolje narediti še en test čez par dni.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2008 7:09:28   
loveforever
Danes je 38 dan od moje zadnje user posted image . Test sem delala v sredo popoldan, s tem da je bil negativen. Je pa res, da preko celega dne pijem tudi veliko vode. Zadnji teden sem sicer tudi zelo utrujena, kar se mi prej ni dogajalo. Imam rahle slabosti, ko mi dopoldan ne paše jesti nič. Veliko hodim na vodo (verjetno, tekočina, ki jo spijem).
Test bom delala zjutraj, vendar me vseeno zanima vaše mnenje.
Zelo si želim, da bi bil pozitiven.

test popoldan vsekakor ni tako zanesljiv, meni je pokazal -, čez dva dni zjutraj pa zelooooooooo rahel plusek, in zopet čez 2 dni zjutraj močnejšega, tako da še imaš upanje. lahko da si imelas pozno ovuacijo!!! držim pesti

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2008 10:23:09   
bambinca
jest se strijam z loveforever, ker pitje dejansko vpiva na rezultat, zato pa je jutranji urin najbolj zanesljiv, sploh če si zelo na začetku oz. je bila ovulacija pozno. Držim pesti!!!!!!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2008 10:30:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

jest se strijam z loveforever, ker pitje dejansko vpiva na rezultat, zato pa je jutranji urin najbolj zanesljiv, sploh če si zelo na začetku oz. je bila ovulacija pozno. Držim pesti!!!!!!

enako

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?