Kerensa* -> RE: Čvekarije (12.10.2008 18:00:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kerensa, ogabno se obnašaš. A te res tako boli, da te niso marale? Taka nevoščljivost in škodoželjnost veje iz tebe, da še vsa dejanja v zvezi z vdiranjem v ZS-je zasenči. Veliko bolj mi je všeč, da se moje obnašanje označi za ogabno, kakor pa, da bi jaz naredila nekaj takega, kakor SQ... mislim, da obstaja malo morje RR-ovk, ki lahko potrdijo, da ni nikoli nič od tistega, kar so mi napisale na ZS ali e-mail (ali pa zaupale po telefonu ali osebno) prišlo v javnost... brez skrbi, znam biti "ogabna", kakor ti praviš, ampak tako podla pa definitivno ne... da bi se pa sekirala, ker me ni marala ena taka ženska, kakor je SQ (in nekaj njenih privrženk), mi pa na kraj pameti ne pade... nimam razloga, da bi ji bila nevoščljiva, škodoželjnost pa - hja, sama si jo je nakopala na grbo in to ne od mene, tako, da lahko z mene tudi to izbrišeš... ali pa pusti, če ti je tako bolj všeč... in moje osebno mnenje zagotovo ne zasenči njenega kaznivega dejanja, brez skrbi... če želi, me lahko tudi toži... potem bo šele luštno, kajti med Volginimi ZS-ji so bila tudi moja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|