|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj 1. v varstvo...
15.10.2008 17:39:37   
emi*
Ola!

Te zgodbe o varstvu so res zanimive.Jaz moje male ne dam nobenmu dokler ne začne hodit.user posted image Ma še takrat bolj težko,sedaj ima pa komaj 2 meseca.Sploh mi ne pade na pamet,da bi jo kje pustila.Zaenkrat jo samo dojim pa vsake tolko,če jo kaj zvija ji dam malo čaja. 

Ampak hvala bogu mam taščo daleč pa tudi mama ni blizu,ampak ,če bi že morala bi jo pustila pri mami.Tašča tudi non stop sprašuje kdaj ji bomo začeli kaj dodajat,za pop......user posted image Meni se ne mudi,mi bo že zdravnica rekla kako pa kaj.

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kdaj 1. v varstvo...
24.11.2011 19:06:21   
Barabinca
Ha... Moja ta mala je tudi zdaj stara 6,5 meseca.. S tem imam za sabo svojo zgodbo. Prvi otrok je v meni umrl na PDP: In seveda mi na kraj pameti ne pade, da bi dala ta malo v varstvo komurkoli, še najmanj pa tašči... Pa me obsojajte... Še posebej, ker mi že od prvega tedna teži da kdaj jo bo lahko imela v varstvu in ker misli, da če je imela vnuke od njene hčerke, bo tako tudi z mojo hčerko, sploh ker živimo v isti hiši...Pač gremo dol na obisk in to je zame zaenkrt to...
r

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kdaj 1. v varstvo...
24.11.2011 19:16:59   
nusi
pustila ga boš takrat in pri tistemu, ko se bo tebi zdelo primerno oz. ko boš morala. se spomnim, da sem bila tudi jaz na začetku kar zgubljena če sem šla sama kam npr. v trgovino, se mi je skos domov mudil, ker je bil tudi dojen in me je bilo groza, da bo lačen. Ko pa že malo vpelješ gh greš lažje, ker veš, da ga bodo vsaj nafutrali normalno user posted image . Nč se ne sikerej bo že prišel čas, ko boš tudi ti pripravljena, se je pa na začetku treba včasih kr malo prisilit. Midva sva ga sicer prvič pustila pri dobrih 3 mesecih, ampak zvečer od ene 19 - 02 zjutraj, ker sva šla na poroko, samo ni blo panike, ker je ponoči itak spal. Če bi tko km rada šla si načrpaj mleko za vsak slučaj, razen če tudi lepo sp. Če veš, da ga tašča dobor pozna in ga ok porihta in jo je tamal navajen pa magari kdaj skoči vmes v štecuno za pol urce, pa bodo vsi zadovoljni. Samo 4 meseci niso taka starost, da bi ga že "morala" nekje puščat, še posebej pa če to počneš zaradi drugih in iz lastne potrebe.

< Sporočilo je popravil nusi -- 24.11.2011 19:18:01 >

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kdaj 1. v varstvo...
24.11.2011 21:14:52   
josephine27

Kako ste pa vi vašim taščam (mamam je malo lažje) dopovedale kako ga želite vzgajat in kako naj počne z njim???
jaz tega recepta še nisem odkrilauser posted image . sem pa z leti prišla do spoznanja da če ga hočem vzgajat po svoje ga imam sama. ko je pri tašči je pa po taščino in če mi to ni všeč ga pač ne peljem tja.

sicer jaz prvega tud nisem pustila od sebe. je bil polno dojen in se je tud precej pogosto dojil. prvič sem ga pustila pri 11mesecih ( ravno mal prej preden sem začela delat) in še to z veliko težavo, ker je običajno jokal pri vseh ki so ga prijeli v roke, zato sem ga povsod vlačila s sabo.

drugi ima zdaj 2 meseca in je bil že 2 krat v varstvu pri moji mami ( tašči ga še ne zaupamuser posted image ). sila razmir pač. prvič sem šla h ginekologu, drugič pa sem ta velikega peljala k zdravniku.sicer sem obakrat prišla hitro nazaj.vsaka mama naredi pač tako kot se ji zdi prav. moram priznat da pri prvem nikoli nisem čutila potrebe da bi bila mal sama... zdaj pri drugem pa včasih čutim potrebo da bi mal sama zadihala če lahko tako rečem in ga bom verjetno v prihodnji tednih kdaj dala v varstvo tudi zato da bom lahko malo sama. pa tud če se to mal grdo sliši.


_____________________________



(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




ali ste prevarali svojega partnerja
Spark



da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)


Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!