morfologija danes (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mišika -> morfologija danes (18.3.2005 17:29:49)

šele sedaj popoldne sem uspela priti do RR in vidim da das je kar nekaj,ki smo imele danes morfologijo.Jaz sem zelo, zelo vesela na ultrazvoku sem videla mojo pupiko in izvedela da je res pupika:roza:.Tako sem tudi slutila že od prvega dneva sem si žežela deklico. Vse drugo je v redu, G je premerila vse otročkove organe in vse se je zelo lepo videlo, žalostna sem edino da ni mogel biti poleg moj dragi zaradi službe, zato sva se pa sedaj doma malo pocartla in božala bušija.G mi je med UZ rekla da imam placento naprej ampak zaradi vseh drugih stvari sem jo pozabila vprašati kaj to pomeni, ali je to nevarno ali kaj to predstavlja za porod. A mogoče katra ve kaj o tem? Bi bila zelo hvaležna za mnenja in odgovore.
Sončen pozdravček vsem:nosecka: sem :nosecka:20 6/7t.

valentina. -> morfologija danes (18.3.2005 20:40:15)

Čestitke za :roza:!
Jaz imam posteljico spredaj in to je OK, verjetno "naprej" pomeni isto. Če bi bilo karkoli narobe veš da bi ti G povedala.

LP, valentina

CIPRESA -> morfologija danes (18.3.2005 20:44:57)

Tudi jaz čestitam za :roza:
Mi smo bili danes tudi na morfologiji, pa naša bebika ni hotla nič pokazat.

CIPRESA:nosecka:

Arwen -> morfologija danes (19.3.2005 7:16:41)

Tudi jaz imam posteljico spredaj, pa nikjer nisem zasledila, da bi bilo s tem kaj narobe. Problem je le, če je posteljica nizko. Kar brez skrbi! T.35t:rozica:

CIPRESA -> morfologija danes (19.3.2005 8:20:00)

Cestitke tudi tebi "M" za vašega :modri:

CIPRESA :nosecka:

mišika -> morfologija danes (19.3.2005 11:40:00)

hvala za vse povedano, potem že ne bo nič hudega. Vsem čestitke za vaše :roza:in:modri
lep vetrovni pozdravček

Stran: [1]