Razočarana :( (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Razočarana :( (18.3.2005 15:47:01)

In to full!!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Kumi čakaš da se obrne ta mesec naokoli da greš h G pol pa takole. Čakala sm DVE URI!!:grrr::grrr::grrr:
Pol pa končno not stopm vsa vesela da sm G vidla da mi bo UZ naredila in se usedm na stol posluša srčk, tišna sam nek čudn izraz naobrazu. Vzame še pripravo za UZ mal pogleda in reče to je noga in obrište se!!:((:((:((
4 POFU.... TEDNE SM ČAKALA DA ZVEM KAJ JE ONA MI PA REČE TO JE PA NOGA IN OBRIŠTE SE!!!:(:(:(

Jst sm kr onemela k to ji ni čist nč podobn ampak men se bo zdej spet vlekl 4 POF... tedne da zvem kaj je. Sej vem važn da je zdrav pa to sam useen. Če mi lahko pove bi rada vedla ne pa to je noga. JOJ KR ....
Ne vem kaj bi naredila zdele počla bom od besa. Pa pišuka pr 25 t bi mi lahko že povedala marsikej ne sam a je :roza: al :modri:.
Ne vem če bom čakala verjetn bom šla kr Miheličevi na UZ sam mam tako paniko z dinčiti da ne vem če bo šlo.

Joj sm se razpisala sam sm se mogla spihat.

Punce uživite jst morm jit pospravlat k mava ceu stanovanje v prahu ker kuhno prenavlava bom lahk z metlo mal ob tla tolkla.

LP S:nosecka: in še vedno ne vem kaj:duda: 25t

Meceno -> Razočarana :( (18.3.2005 15:55:46)

Saj bo , sem tudi majčkeno razočarana , sploh ker je to moja prva beba in bo verjetno tudi edina (je moj fant razvajen za 4.bebe :)-:)-:)- )
Sej pravim včasih ima kakšen G. malo gužve in potem izpade malo čudno , saj bo , pojdi malo ven na sončeka pa si kaj zapoj , ali pa prah briši , malo divje muzike pa bo ;)
Aja , kdo pa v današnjem času nima problema z dinčiti ;)?

Lp Meceno

ZVEZDICA 22 -> Razočarana :( (18.3.2005 16:18:42)

Oj!

sej bo, sej bo.Tud js sem mela pred tednom zelo zelo slabo in neprijetno srečanje z g., ki pa sploh ni bila moja g.,tak da sem šla zdaj ta teden še enkrat do svojega g in mi je takoj pogledal za spol.Čeprav vem zdaj približno isto kot prej, saj je rekel le, da bo prej punčka kot fantek.Tak da misli si zdaj kaj bo.jaz sem se sprijaznila, da počakam spet štiri tedne,ko bom v 30.tednu in pol bi pa že res lahko kaj več videl,čeprav mislim, da se ni zmotil!

Pozabi na slabo izkušnjo in poglej ven kako sije sonček in kako lep dan je!

L.p.Zvezdica22 25t.

Teya -> Razočarana :( (18.3.2005 16:36:26)

pomiri se....lahko bi bilo hujše...moja G, npr....kot kaže, ne ve kaj Uz sploh je :(:(:(

:)-

pravljica -> Razočarana :( (18.3.2005 16:52:10)

rozi, rešitev ti je dr miheličeva in tistih 5700 sit...pol boš pa pisala pod naslovom "jupiiiii!" :)-

meceno, midve pa imava isto G...pa pr men tud nima nikol časa...pač ni njeno delo med noge bebicam gledat 8)

wawa -> Razočarana :( (18.3.2005 17:08:56)

Ohoj pomiri se vem da je grozno in zoperno.......tudi jaz bi bila sitna......sam mogoče je pa imela le slab dan..........

Lej drugače bi pa jaz na tvojem mestu drugič enostavno šla drugam na UZ, mogoče je sicer kje za doplačat, ampak se ti bodo saj posvetili:zmeden:

Zdaj pa nujno pobožaj bušija pa se pomiri;)

Meceno -> Razočarana :( (18.3.2005 17:15:03)

Super , isto imava 8)

Pravljica daj napiši telefonsko te dr. Miheličeve , a
dela kdaj popoldne ?

rozi81 -> Razočarana :( (18.3.2005 17:21:04)

Joj pUnce zlate ste ampak men se kar kadi iz ušes. pa še ta prašn satnovanje od te preklete kuhne. sej za to jezo je dejansko kriva G ker sm kumi čakala da vidm pikico in izvem kaj je sej če pa ne bi hotla vedt bi se mi pa že zdavni zagovorila. Pa tut če je mela slab dan ne more tako delat. jst tut delam z ljudmi pa če sm slebe volje se morm glih tako smejat.
ma sej nima veze. Mal sm zoprna k vem kaj me še vse čaka glede stanovanje pa kolkrat ga bom mogla še zdrgnt predn rodim. Pa že zdej se težko sklanjam.
Joj punce jst bi se kr zjokala. kok lep dan jst pa tok smotana. Pa tok sm bla vesela zjutri!!!:((:((:((:((:((:((:((

Jutr bo bolš me dragi pele na Bled na kremšnite spotoma ko greva h Sončku po voziček ki naju že čaka.
:bravo::bravo::bravo:

Vsaj neki lepga.

Joj spet sm se razpisala se mi vid da sm salbe vole k bi se kr pogovarjala.:)- Sej bo bolš.

Sončka za vse vs pa šopek :rozica:.

Lp S

pravljica -> Razočarana :( (18.3.2005 17:48:24)

dr miheličeva: stare črnuče 3, popoldan dela ob ponedeljkih in sredah od 12h do 18h), takrat jo tudi lahko pokličeš na tel 015613350 (drugače pa dopoldan od 8h do 14h)

wawa -> Razočarana :( (18.3.2005 17:50:03)

Oho po voziček gresta, katerega sta si pa nabavila, sigurno kakega lepega, hitro nam povej in izdaj;)

rozi81 -> Razočarana :( (18.3.2005 18:00:16)

Tako zelo opevanega Quinny-ja ampak speedy SX in pa seveda maxi cosi cabrio lupinico. To pa res komaj čakam da dobim. Sta se oba dedka izprsila. En bo kupu vozičk drugi pa lupinico in elektronsko varuško.
A ni to lepo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!
Ful mamo zlate dedke. Pa babice tut že zdej kr neki nosjo pa moja mami me skos sprašuje če kaj rabim da mi pride pomagat pospravlat al pa kaj podobnega. sam sm ji rekla naj špara moči do konca ker jo bom kmalu krvavo rabila.
Ful mava zlate starše to pa res. Miljon :rozica: za njih.

Upam da bo hmal nočka k zgleda da me ta nataknjenost dons ne bo spustila. Ampka sm pa res smotana. To je pa zato ker sm preveč pričakovala PRAV MI JE!

Ah jutr bo bolš. A mate tut ve tak dan da bi kr mal tulile brez veze? :zmeden: Sej jst še ne ni pa delč!:)-

Ah zdej pa dost slabe vole glavo gor in gremo!

LP S

wawa -> Razočarana :( (18.3.2005 18:11:51)

Jaz sem danes tako zmatrana, da bi vsakega ki bi kaj več kot visenje na internetu želel od mene poslala nikam v pm......

Bi pa tudi jaz imela take fajne babica pa detke;);)

Quinniji so fulllll dobri, sam meni je všeč eden tudi od Quinnija, ki je pa na štiri kolesa, ampak je problem ker ga na Quinnijevi internetni strani majo, v sončku ga pa ne prodajajo:zmeden:....mogoče se ga da naročit moram prašat:zmeden:

Ma pride kdaj tak beden dan, ko ne veš kaj bi, ampak pride noč in potem lepo svetlo jutro ko je spet vse ok;)

KMALU -> Razočarana :( (18.3.2005 18:45:52)

Zakaj pa ko si nekaj tako zelite, enostavno ne vprasate oz pac zahtevate da vam povejo?
Ne razumem zakaj jeza, ko pa se da vse lepo vprasat in zvedet brez norenja...

Anonimen -> Razočarana :( (18.3.2005 21:21:07)

Vsaka stvar je za nekaj dobra. Bog ve, za kaj bi bila ta?

CIPRESA -> Razočarana :( (19.3.2005 6:56:26)

Veš KMALU tudi če tisočkrat vprašaš in ti nekdo ni pripravljen razložit, je vsaka informacija nepopolna kar nekaj napol lahko še slabša (kot je bila pri meni).
Ko vprašaš točno določeno stvar, pa ti odvrne, pa saj to ni nič hudga, brez panike, ko pa prideš domov pa bereš po netu da bi bilo to pa lahko zelo narobe če bi bilo tako....

Tko da tudi jaz predlagam rozi81 da obiščeš samoplačniško dr. Miheličevo - res se splača. Če ne drugega ima boljši UZ in več vidi. Mene je pomirila da nobena teza moje G, ni res in da je vse O.K. Pa še vse ti pokaže, ne da bi samo govorila kar neki.

LP CIPRESA

Stran: [1]