Lara Croft -> RE: hude migrene (14.10.2008 9:32:58)
|
Imam migrenske glavobole že od najstniških let naprej..... po tri dni in noči sem ležala v temi in tišini, pomagalo mi ni nikoli nič... po treh dneh je minilo samo od sebe... Z leti, sem spremenila način življenja, manj stresov, več izražanja..... migrene mi sicer niso zginle, so se mi pa začele pojavljat redkeje, recimo na dva meseca.... in tudi ne traja več tri dni.... včasih samo en dan in eno noč... včasih dva.... Zadnjih nekaj let so mi pomagale tablete Imigran, ampak samo, če se jo vzela pravočasno... sem bla pa vedno čist omotična po teh tabletah, pa tudi glavobol se mi je čez teden dni spet pojavil... z njimi sem ga nekako samo odložila za nekaj dni... migrena pa je bila še hujša.... Ne vem, jaz sem lahko še tako pazila, kaj jem.... čokolade nikoli nisem jedla.... pila vedno ogromno vode, migrene pa so se redno pojavljale... booooo... Med nosečnostjo se mi je migrena pojavila "samo" dvakrat in še to takrat, ko sem bla pod stresom.... In zdej me kr malo skrbi, ko se bojo pojavile spet..... nimam pojma, kako bom rihtala dete ta cajt.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|