|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urgenca/porodnišnica
10.10.2008 17:20:55   
Anonimen
Do katerega tedna greš, če ti kaj fali na urgenco in po katerem v porodnišnico na pregled?

P.S.: Sej mi nič hudega ni, ampak se približujem 20t in se mi zdi, da je ta teden ločnica temu. Pa bi rada vedela za vsak slučaj. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urgenca/porodnišnica
10.10.2008 18:13:44   
hubi
Če ti kaj fali med tednom, pokličeš osebnega ginekologa, pa te on oz. sestra usmeri naprej. Med vikendom ali prazniki pa pač pokličeš dežurnega ginekologa v porodnišnico pa poveš kaj in kako. Vsaj taka je praksa na Gorenjskem (Kranj, Jesenice).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 18:19:34   
Anonimen
V LJ je tako da greš do xx tedna (zdej ne vem al do 20t al do 24t) na urgenco, po tem tednu pa v porodnišnico. Seveda takrat ko ej kaj nujnega in tvoj osebni G ne dela - zvečer, med vikendi, prazniki,...
Rada bi apa vedela kateri teden je to? Ker sem sama pozabila?

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 18:35:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 18:36:07   
Polynesia
V primeru, da krvaviš ali karkoli drugega do 19. tedna greš na urgenco - ginekologija.
Po 19. tednu v porodnišnico LJ (imajo tudi urgenco).
Tako je v Ljubljani, za druga mesta žal ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 19:22:42   
april09
http://med.over.net/forum5/read.php?19,944587,944681#msg-944681
od 20t1d porodnisnica

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 19:47:45   
Anonimen
Hvala vam punce! user posted image

april09 - Sem vedela, da je Puško enkrat pisal o tem, pa na hitro nisem našla. user posted image

No, upam, da nobena od nas ne bo tega potrebovala.

(odgovor članu april09)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2008 22:35:43   
glen
e ti kaj fali med tednom, pokličeš osebnega ginekologa, pa te on oz. sestra usmeri naprej. Med vikendom ali prazniki pa pač pokličeš dežurnega ginekologa v porodnišnico pa poveš kaj in kako. Vsaj taka je praksa na Gorenjskem (Kranj, Jesenice).

Tudi na obali je tako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?