blaža -> RE: ko pokličete rešilca ob prezgodnjem porodu (10.10.2008 20:33:08)
|
Meni je tudi voda odtekla doma in stanujemo 50km oddaljeni od porodnišnice. Smo se pač odpravli ob štirih zjutraj v porodnišnico, zunaj je snežilo in spotoma smo še oddali starejšega pri mojih starših . Med tem ko je mož parkiral avto sem še denar dvignila na bankomatu, da sem plačala možu spremstvo in pol sva šla peš v tretje nadstropje na oddelek v porodnišnici. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Po moje če ti odteče voda, še ni take panike, da bi se otrok poškodoval. Tudi, če prehodiš stopnice iz četrtega nadstropja. Lahko pa zelo pospeši porod. Lahko bi pa rodila doma, če bi pri nas čakala rešilca. Ko smo ga klicali za ta starejšega sina, se ni nihče oglasil, tako, da sem pol policijo poklicala, da so se oni z njimi povezali. Ma mislite, da je kdo prišel?! samo po telefonu so nam dali navodila in pol smo ga morali sami peljat do zdravnika sredi noči. Pa še to nisem dobro razumela. Ma kaj si spet noseča in te skrbi, da se zgodba ponovi? Če nisi noseča, bi pa ja po enem letu predelala v sebi to zgodbo. če je še nisi, ti želim, da jo kmalu in predvsem ti želim veliko veselja z otročkom! Pas brez zamere!
|
|
|
|