Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
No fajn, sem vesela, da nisem farbenblind . Takrat sem bila res razočarana nad Supergami.si, ker so kategorično trdili, da je to ta barva, ki je na sliki (mimogrede, jaz sem kao kupila zadnji par na zalogi in so tudi z neta umaknili ponudbo in sliko ). Po drugi strani so se pa potrudili in klicali naokoli, preverjali pri dobavitelju (tako so mi vsaj rekli in od njih bi naj dobili informacijo, da obstaja samo ta rjava barva; če je to res, vedo pa samo oni), me klicali nazaj... Niso se mi tako zamerili, da ne bi več kupovala pri njih (v Mayo Mayo pa ne stopim več ).
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.10.2008 22:19:20 >
Jaz bi jih naročila, samo se bojim, da bo tako kot pri Jančiki. Ker jaz bi edino svetle imela, temne mi nikakor niso všeč.
Jančika, če boš še kaj gledala tole temo, a številke so pa običajne?
Saj če ne bo prava barva, jih lahko vrneš. Jaz jih potem nisem, ker mi pašejo k zimski jakni. Številke so normalne. So topli in ne drsijo, samo meni so malo čudni okoli gležnja, ne oprimejo fajn noge oz. so prostorni. Pa precej debel podplat je (tudi zato so topli), tako da znotraj so mehki, drugače pa na gojzarje potegnejo. Lani je bila originalna cena 100€ - tega denarja niso vredni. Jaz sem dala 45 ali 50, pa recimo, da je razmerje cena-kvaliteta tu nekje.
Aja, to bi še rekla, da na sliki zgledajo bolj elegantni kot na (vsaj moji) nogi (če je elegantno sploh beseda, ki jo lahko povežeš s temi čevlji, ampak saj po moje veš, kaj mislim). Pri nas rečemo, da so obavtni. Taki orenk zimski čevlji pač.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Pri nas rečemo, da so obavtni. Taki orenk zimski čevlji pač.
Ja, ja, ja, obavtni, ja, vem, kaj je to, pri nas tudi tako rečemo. Orenk zimski čevelj, to je super zame. Meni ne bi bili všeč, če bi bili preveč elegantni. No, fajn, zdaj me še bolj mikajo. Samo bom pa prej poklicala in se pozanimala tole o barvi.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Pri nas rečemo, da so obavtni. Taki orenk zimski čevlji pač.
Ja, ja, ja, obavtni, ja, vem, kaj je to, pri nas tudi tako rečemo. Orenk zimski čevelj, to je super zame. Meni ne bi bili všeč, če bi bili preveč elegantni. No, fajn, zdaj me še bolj mikajo. Samo bom pa prej poklicala in se pozanimala tole o barvi.
Mišni, a to boš imela za v službo? Za na krilo št. 2 bi res pasali.
No, včrraj sem klicala na superge.si in so mi rekli, da res niso take svetle, kot so na sliki, ampak da so rjave s svetlo rjavimi črtami. Torej so take, ki jih imaš ti, Jančika, tudi letos. Jaz bi pa svetle.
Mišni! Rozaste so cartih A v Adidas Outletu v Celovcu (če ti ni predaleč, seveda) si kaj gledala? Verjetno grem ta vikend gor, če bo sreča in če mi bo sami uspelo najti Outlet, ker tam še nikoli nisem bila sama (vedno me je mož peljal, sedaj pa je zasut z delom ), ti pogledam in javim, če se ti splača it gor!
Mišni! Rozaste so cartih A v Adidas Outletu v Celovcu (če ti ni predaleč, seveda) si kaj gledala? Verjetno grem ta vikend gor, če bo sreča in če mi bo sami uspelo najti Outlet, ker tam še nikoli nisem bila sama (vedno me je mož peljal, sedaj pa je zasut z delom ), ti pogledam in javim, če se ti splača it gor!