Claudi -> bitdefender in adaware (10.10.2008 14:03:42)
|
Hey. Ker na žalost ne obvladam kej preveč teh antivirusnih zadev, bi prosila, če je kdo ki mi lahk tole mal razloži? ;) Do zdej sem uporabljala Nod32,sm bla kr zadovoljna, razen zdej na konc sm mela dva trojanca v karanteni...Pol sm si pa prek siola inštalirala Bitdefender, tko da mi zdej dela, upam. Kolega mi je pa priporočal tud AdAware, sm si ga tud naložila, zraven pa sm dobla še AdWatch.Me pa zanima ali to potrebujem poleg BitDefenderja, ali je že sam defender dovolj?Če vklopim tale adwatch, se mi v desnem spodnjem delu pojavlja okvirček, k napiše neko številko, npr. 58 notifications in queued, pol pa kljukica allow al pa križec block, in zdej ne vem kaj nej kliknem, da bo kul[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Aja, pa sam še neki.Prej sm mela bližnjice internetnih strani na namizju in ko sm odprla mi ni blo treba uporabniškega imena pisat in gesla, je rač to že shranu.Zdej k sm pa nod brisala, pa defender gor dajala pa te zadeve, pa kadar koli npr odpren RR na namizju moram vtipkat geslo pa ime.A se da to tko naštimat kot sm mela prej da mi ni treba? Hvala vam za odgovore, vas berem papa
|
|
|
|