Špela -> Naj se izpovem (18.3.2005 12:50:56)
|
KEr ta forum največ berete naj bom kar iskrena z vami. Od včeraj dopoldne moje pikice ni več.V 12 tednu so mi nosečnost prekinili. Moje in atijevo srce je ranjeno in oklepava se Aleksa, da preboliva. Nikakor nisem nehala krvaveti, kljub tabletom za ohranjanje nosečnosti, počivala res nisem cele dneve, ker si tega nisem mogla privoščiti. Na genskih preiskavah so ugotovili da za enako napako kot jo ima Aleks ni veliko možnosti, vendar pa da krvavitve nakazujejo da z pikico ni vse v redu. Krvavela sem tudi pri Aleksu le da sem mislila da je tisto menstruacija.:ups: Svetovali so nama splav.Tudi zaradi mojega zdravja, ker imam ciste na jajčnikih, ki rastejo. Zaradi česar sem imela krče in bolečine. Seveda nisem hotela tega in sem se borila proti a en bolan otroček me je prepričal.:(( Morda sebično in kruto, in zavedam se tega in sram me je. Ne obsojajte me, niti ne rabim tolažbe ali česarkoli. Z atijem sva se odločila po nasvetu zdravnikov najprej pozdravijo mene in začneva najino pikico prvič načrtovati konec naslednjega leta. Do takrat pa imava najinega sončka. Je pa tako hudo da se ne da povedati.
|
|
|
|