Boleča sramna kost po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

JAPE -> Boleča sramna kost po porodu (10.10.2008 11:59:18)

Veliko je bilo že govora o boleči sramni kosti v nosečnosti. Mene pa zanima kako je s tem po porodu.

Sem drugič noseča in me sramna kost zelo boli, me pa v prvi nosečnosti ni bolela. Po porodu pa 2 dni sploh nisem mogla vstat iz postelje od te bolečine. Bolečino sem čutila še nekje pol leta po porodu. Sedaj v drugo me je sramna kost začela boleti že v začetku nosečnosti.

Me pa zanimajo vaše izkušnje po porodu, tiste, ki vas je sramna kost bolela že v nosečnosti. Vas je bolela tudi potem? Kdaj se je bolečina končala?
Kako ste bolečino takrat omilile? Ste veliko hodile ali malo? Kaj je boljše?
Kako ste doživljale popadke ( namreč s to bolečino še ležat na boku ne moreš)? Ali mislite, da bi z ultivo ali EA omilila te bolečine? Ali ti dve metodi omilita le bolečine popadkov?

Dobrodošle vse izkušnje!

juniorka -> RE: Boleča sramna kost po porodu (10.10.2008 12:38:42)

Joj, sicer ne vem, kako je z boleco s.kostjo, se mi pa smilis. Kaj pa ginekolog pravi?

EA- sem pa imela in me sivanje ni bolelo- ko me je pol ure skup sestavljala, za kost pa res ne bi vedla- jaz bi na tvojem mestu poskusila poklicat kaksnega anesteziologa!
Nisem kaj dosti v pomoc, sori!

Anonimen -> RE: Boleča sramna kost po porodu (10.10.2008 12:50:51)

Jaz se po prvem porodu tudi ne spomnim, da bi me bolela sramna kost, po drugem pa je bila ta bolečina prisotna. Enkrat bolj, drugič manj izrazita. Nekje po 4-5 mesecih pa je ni bilo več. Pri meni ni bilo ne vem kako hudo.

Stran: [1]