Arwenko -> RE: nova uporabnica potrala (10.10.2008 13:46:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lois Ojla, Hvala tistim, ki ste se že javile. No naj vam povem, da sem že žalostna. Zdajle sem klicala na občino, da mi povejo, kdaj bom dobila lokacijsko informacijo (mislila sem drugo leto graditi hiško, vendar,...), kjer mi povejo, da na seji ni šlo čez, ker Matrixa ni vse pripravila, kar bi morala, tako da je manjkalo nekaj o lastnikih, ali nekaj o parcelah, pa saj še sami točno ne vejo. Vejo samo, da mi ne bojo še izdali lokacijske informacije. Matrixo smo najeli, da nam vsem, ki hočemo graditi "kot novo naselje" uredi te papirje, pa je vse zafurala. Res sem žalostna![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Sicer pa, kako pa ste kaj ve danes? Kaj kej počnete? Kako kaj vaši sončki? So kaj bolani? Pa ve? Jaz se kar precej bolana. Moj sonček pa je zaenkrat zdrav. To si pa nekaj narobe razumela...lokacijske informacije sploh več ne rabiš za pridobivanje papirjev, tak da če je izdana ali ne...je čisto en k*** pomembno. Verjetno vam, ki delate novo naselje firma dela OPPN...območni podrobni prostorski načrt, ki pa mora bit potrjen na občinskem svetu, da gre skoz in da lahko dalje urejate za gradbeno dovoljenje. To, da pa kakšna stvar ne gre skoz pa se dogaja non-stop, je nekdo na občini dobil premalo kuverto [sm=jezicek.gif] ali pa ste res izbrali firmo, ki ni dovolj sposobna za takšne stvari. Jaz vidim kako je pri nas, ko jim damo neko ponudbo, pol smo pa vsem privatnim predragi pol pa grejo k nekim malih firmam, ki jim obljubljajo isto stvar za pol cene, vzamejo tam, pol se pa j*** z njimi duplo časa kot je potrebno. No ker smo tudi mi ravno v tem, da gradimo ti lahko povem da se lokacijska informacija še vedno potrebuje, je pa res da jo dobiš lahko še isti dan, jaz sem jo, pa nisem rabila nobene kuverte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], je pa res odvisno zakaj jo potrebuješ. Midva sva že imela gradbeno zemljišče in ni bilo potrebno nič spreminjat, jaz mislim d aboš morala stopit osebno do občine pa se tam pogovorit, ker po telefonu radi zabluzijo, pol pa ko si tam pa se drugače obnašajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne rabiš imet lokacijske informacije - ni več obvezna pri projektni dokumentaciji...treba pa je v tekst napopat tale odstavek: V skladu z zakonom o prostorskem načrtovanju (Uradni list RS št. 33/2007, z dne 13.4.2007, člen 105) ni bila pridobljena lokacijska informacija. Meni je sicer lažje, če jo imam priznam, ker je bolj komot če kr tam prepišeš vse podatke ven, namesto da iz PUP-a vse ven iščeš (razen recimo MB, ki ga največ delamo in vem kateri členi so tapravi). Ampak treba je pa ni imet in noben na upravni enoti je od tebe ne sme zahtevat, ampak če jo hoče referentka kao imet zato da preveri ali se dokumentacija sklada z zahtevami, ki iz lokacijske informacije izhajajo si jo mora sama interno pridobit.
|
|
|
|