Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 10.10.2008 23:25:54
|
|
|
|
BUŠICA
|
meni nabijejo adrenalin nesramni ljudje, ko bi jih lahko namlatil, pa jih vseeno ne, ker bi bilo neprimerno.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 10.10.2008 23:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
meni nabijejo adrenalin nesramni ljudje, ko bi jih lahko namlatil Potem imas pa adrenalinsko nastelan lajf .
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 10.10.2008 23:58:58
|
|
|
|
frutka_
|
V naši hosti pa nič ne raste... Majke mi ,da je Bolfenk vse pobral. V nedeljo gremo na Pohorje. mogoče kakšno lepo najdem.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 10.10.2008 23:59:55
|
|
|
|
frutka_
|
Aja, kaj mi nabije adrenalin? Ko se moj šatci sleče pred mano. Pa kaj si nooooor.........
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 18:40:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: piksna IZVIRNO SPOROČILO: Volga Meni recimo to, da najdem gobe v gozdu. Take lepe, čvrste, zdrave. Prej sem bila na tržnici in videla, da prodajajo ful, ful jurkčkov, tako da grem ob desetih iz službe v hosto. Moram. Me že adrenalin navija Ja, skromna sem, kar se tiče adrenalinskih užitkov. kaj pa vas? Samo pazi, da spet ne izgubiš ojrov . Sem imela za modrz zataknjenih 10 evrov in ko sem pobirala jurčka, mi je dnar ven padel. In ko sem šla naslednjič v hosto, se šla itak po istih placih in sem našla 10 evrov Kaj? A med nabiranjem gob, si izgubila ojre? Jesus Volga. Torej, ali imaš premale zize ali pa prevelik modrc.
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 20:02:49
|
|
|
|
bumerang
|
Volga, a lahko pol na jurčke pridem, če me že na jagode nisi povabila? Zadnje čase mi najbolj nabija adrenalin bidanje na ebayu.
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 20:04:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Volga, a lahko pol na jurčke pridem, če me že na jagode nisi povabila? Zadnje čase mi najbolj nabija adrenalin bidanje na ebayu. Pa ne bi potem ti meni ene stvari na e bayu kupila? Prosim, prosim.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 20:04:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pozitiven adrenalin: dobra glasba; pot v nek kraj ali na nek dogodek, kamor si želim iti (sem vsa naspidirana v avtu); in shopping s polno denarnico. Negativen adrenalin: debilizem na RR (a la Sunqueen); občasen način vožnje nekoga, s komer se veliko vozim; in svakinja.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 20:24:02
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Volga, a lahko pol na jurčke pridem, če me že na jagode nisi povabila? Zadnje čase mi najbolj nabija adrenalin bidanje na ebayu. Pa ne bi potem ti meni ene stvari na e bayu kupila? Prosim, prosim. Ti odgovorim na ZS... če si predal spucala.
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 20:25:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Volga, a lahko pol na jurčke pridem, če me že na jagode nisi povabila? Zadnje čase mi najbolj nabija adrenalin bidanje na ebayu. Pa ne bi potem ti meni ene stvari na e bayu kupila? Prosim, prosim. Ti odgovorim na ZS... če si predal spucala. sem.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 20:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
in svakinja A se vedno ?
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 23:25:57
|
|
|
|
piščanc
|
tek, šprint
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 23:44:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II in svakinja A se vedno ? Seveda... zadnje informacije so septembrske, ampak tega je na splošno toliko, da ni več vredno jamrati na RR.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 23:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda... zadnje informacije so septembrske, ampak tega je na splošno toliko, da ni več vredno jamrati na RR V bistvu kot vreme. Vedno je in vedno pride nova sezona .
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 23:53:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah, daj... ona se ponavlja kakor NMK na POP-u.
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 11.10.2008 23:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, daj... ona se ponavlja kakor NMK na POP-u. Dobra
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 12.10.2008 16:40:01
|
|
|
|
puncica
|
Uh verjetno vožnja po cesti, ker sem res kar ugotavljam zadnje čase zelo nestrpen voznik in se moram v red spravit. Kajti ko pridem domov po 30 km vožnje sem tako na spidu kot bi ne vem kaj požrla prej in se samo čudim da sem srečno prišla domov Pozitivni adrenalin, hmmmm ja je ampak ne bi zdejle o tem, da ne bo obsojanja.
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 12.10.2008 16:41:56
|
|
|
|
puncica
|
Ej kaj rabiš ti z e-baya a si to že uredila?
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 12.10.2008 17:37:50
|
|
|
|
Slončica
|
Hitra vožnja, sej vem ja....
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 12.10.2008 17:52:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Pozitivni adrenalin, hmmmm ja je ampak ne bi zdejle o tem, da ne bo obsojanja. A ti bi še vedno enega grupnega užgala, a?
|
|
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 12.10.2008 17:53:41
|
|
|
|
rija
|
evo v tem trenutku moje prenovljeno stanovanje.... feeeeeeeelllllllll goooooooooooooooooood
|
|
RE: Kaj vam nabije adrenalin? 12.10.2008 19:58:07
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: puncica Pozitivni adrenalin, hmmmm ja je ampak ne bi zdejle o tem, da ne bo obsojanja. A ti bi še vedno enega grupnega užgala, a? Kerensa pejt kej bolj pametnga delat.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?