moja pikica (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

TANTRA -> moja pikica (18.3.2005 10:45:01)

Drage moje,
sem opravila UZ v KC na ginekološkem oddelku. Sestra ful prijazna, zdravnik tudi. Sem noseča, plodek je velik 8,8 mmm (5tednov in 3 dni od odploditve)oz.7 tednov od menstruacije... Imam slikico in sem zelo srečna.:angel:
Me prav zanima kako bo komentirala izvid HCG ko je bila tako prepričana, da nisem :nosecka:!!!
Vsem želim lep sončen dan in hvala za prijazne besede utehe včeraj, ko sem bila tako žalostna...:rozica::rozica:

Skye -> moja pikica (18.3.2005 10:46:29)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> moja pikica (18.3.2005 10:48:50)

Tantra!!! Joj, kok lepo:rozica::rozica::rozica:

Zdaj si pa kr oddahni in božaj bušija:rozica:

Vse lepo še naprej:angel:

Tinka

Udb -> moja pikica (18.3.2005 10:50:33)

:bravo::bravo: No, TANTRA! SUPER!! PA se ti je odvalila skala iz srca!! :bravo::bravo::bravo:

VESELa sem zate!:rozica::rozica:

špelin@ -> moja pikica (18.3.2005 10:52:10)

Čudovita novica :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke 9nebesa

In sporoči, kako bo odreagirala tvoja G :zmeden:

:rozica::rozica::rozica:

wawa -> moja pikica (18.3.2005 10:53:59)

Še tukaj :rozica::metulj::sloncek::kuza::zajcek::muca::pujs::sloncek::zajcek::metulj::kuza::rozica::angel::metulj::miska::rozica::metulj::sloncek::zajcek:

larisa -> moja pikica (18.3.2005 10:55:24)

O Tantra sem ravno hotela vprašat če katera kaj ve kako je s tabo! SUPER SUPER SUPER!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

bambi -> moja pikica (18.3.2005 11:28:41)

Jupiiiiiiii :bravo::bravo::bravo::bravo: sem zelo vesela, da je tvoja pikica vredu...... zdaj vsaj vidiš, da G ni vedno za verjet!
Čuvaj se :rozica:

LP Bambi

TANTRA -> moja pikica (18.3.2005 11:38:28)

Punce, hvala.:rozica:
Ob enih moram poklicat za izvid in res me zanima, ker me je včeraj skoraj ven iz ambulante vrla....:((
Res ne morem razumeti, da si niti najmanj ne predstavlja koliko bolečine lahko z eno samo napačno izjavo povzroči... Ha, kolk je bila včeraj vzvišena...
Ne, noseča sigurno niste, ultrazvok ne bo nič pokazal.
Sicer pa ne pričakujem da bo krvni izvid kaj višji kot pred 3 tedni....
Ha, ha, ha, samo smejim se lahko .:love::love:..Danes sem videla te vrednosti hcg v krvi. 29 je sum na nosečnost, 40 pa potrjena nosečnost...Ona je pa rekla, da je 29 čisto negativen...Sedaj je pa verjetno že visok in ginekolog, ki me je danes pregledal je rekel, da zdaj sploh ni pomemben....
Ja, ko se ti pa enkrat takole poruši zaupanje v izbranega ginekologa je res čas za zamenjavo..
Torej, sva z mojim dragim točno na najino obletnico
ustvarila najino bitjece (8.2.)....:rozica:
Lep sončen dan in bom poročala....

bambi -> moja pikica (18.3.2005 12:27:22)

Tantra, tako sem vesela zate, ker vem koliko skrbi si dala skozi, zaradi ene brezobzirne ženske..... :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, jaz bi na tvojem mestu kar zamenjala G in še prijavila bi jo..... saj se z :duda: ni za šalit, sploh pa ne na tek način!!!

Anonimen -> moja pikica (18.3.2005 12:28:24)

Tantra, pa da se ne boš kaj razburjala, ko boš govorila z ginekologijo, da ne bo kaj narobe. Se ne splača. Če ne bi bil stres lahko zelo nevaren, bi jaz popizdila in jo poslala nekam, ker to je res grozno, kar ti je naredila. Škoda, da taki ljudje delajo v zdravstvu. Te čisto razumem. Ampak raje misli na svojega otročička in bodi mirna. Pa čestitke za nosečnost.

ameli -> moja pikica (18.3.2005 12:33:40)

Tantra, pusti kozo in se veseli svoje:duda::bravo::bravo::bravo:

Mijavček -> moja pikica (18.3.2005 12:57:18)

TANTRA SUPER :bravo::bravo::bravo:

Jaz se ful veselim s tabo !!! :sloncek::sloncek::sloncek:

Pa zamenjaj G čimprej; zdravnik ,ki je tok rigidno in celo nesramno prepričan, da ima samo on prav na celem svetu, ta že ni dober zdravnik !

pa pa in uživaj!

TANTRA -> moja pikica (18.3.2005 13:09:01)

No, sem izvedela, da je hormon 15597 enot in poklicala zdravnico. Je bila presenečena in je rekla, da je kar visok in da moram takoj na ultrazvok, da vidi če je vse v redu..... (ha, ha, jaz sem jo že prehitela...) in naj se v ponedeljek dogovorim za UZ, da ne bi bila izvenmaterična.....
Nje pa ne bo, torej moram poiskati nekoga drugega...
(jaz že vem kdo bi bil ta pravi) ...
Zdej se mi zdi tko bedno, sploh ker je včeraj tako odreagirala.....
Lep vikend vsem skupaj....:rozica::rozica:

pupika -> moja pikica (18.3.2005 13:41:17)

No vidiš Tantra, saj jaz sem vedela, da je vse v redu, verjetno si bila še čisto na začetku nosečnosti in hormon še ni bil tako velik.

Sedaj ti lahko uradno tudi čestitam, ko si videla svojo lepo malo pikico.

ČESTITKE!!!!!

Naj vaju varujejo :angel::angel::angel:

Anitka -> moja pikica (18.3.2005 14:41:28)

Tantra :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zate in za :duda:.

Tvoji G pa naj se kar nos povesi do kolen8)

wawa -> moja pikica (18.3.2005 17:04:58)

Se enkrat :bravo: pa uživej čez vikend;)

špelin@ -> moja pikica (18.3.2005 23:17:22)

Samo, da je s tabo in pikico vse ok :bravo:

Hja, saj veš, kaj zelo radi rečejo kakšni "strokovnjaki" s področja ginekologije in porodništva: da niso plačani za prijaznost... Tvoja G očitno še za kaj drugega tudi ni :zmeden:

:rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec -> moja pikica (18.3.2005 23:45:19)

Tantra, bravo. Sedja se pa pomiri in začni uživati. Ne dopusti, da ti G. krati tvoje užitke in veselje ob dobri novički. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Res je tudi, da jaz bi ji mogla kako rečt, za moje zadovoljstvo in ne, da bi se razburjala. :ups:

kiky -> moja pikica (19.3.2005 8:38:52)

naj te čuvajo :angel::angel::angel:,. pa tvojo pikico tudi,..

Č E S T I T A M :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

mujcek -> moja pikica (19.3.2005 12:27:05)

še sreča, da si poiskala drugo mnenje...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Veliko lepih trenutkov ti želim in nikdar ne obupaj prehitro :angel::angel::angel:

miska2004 -> moja pikica (19.3.2005 19:17:25)

To je pa res lepa novica!! :bravo::bravo::bravo:
Čestitke!!

Naj te še naprej varuje tvoj :angel:, pa čimplepšo nosečnost ti želim! Srečka!! :)

:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]