zeleno blato (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

madasa -> zeleno blato (9.10.2008 20:49:02)

Ali je zeleno blato znak, da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na kaj alergičen? Uvajam GH že dober mesec. Razen zaprtja je bilo vse ok. Potem pa je jedla mango in je bilo blato zeleno in kašasto.Ampak res zeleno, kot špinača ampak le te ni jedla že 2 tedna. Ta dan je odvajala še 2x. Mango pa je jedla 3 dan, prva dva dni je bilo pa vse ok.
Hvala in lp

Anonimen -> RE: zeleno blato (9.10.2008 22:44:33)

Dokler so dojencki samo na mleku,naj bi bilo zeleno blato znak krcev(vsaj tako mi je razlozila patronazna),samo ti mu ze dodajas,tako,da je res mozno kriv mango.Se pa jaz ne bi prevec sekirala,ce je drugace z njim vse v redu.Vseeno pa jutri poklici pediatra,da ne bi bilo kaj narobe.
Bos vsaj pomirjena.

Simonček -> RE: zeleno blato (9.10.2008 22:46:32)

Naš miško ima včasih tudi zeleno blato. Moja pediatrinja je rekla, da barva blata nima nobene veze... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]jaz pa mislim, da je malo odvisno od prehrane.

alea01 -> RE: zeleno blato (10.10.2008 8:45:58)

Meni je pediatrinja rekla, da je blato zeleno od žolčnih barvil, od prehrane in če je vsak dan zeleno blato, pomeni da je alergija. Se pravi, če bi ti uvajala mango tri dni zapored in tri dni bi zapored bilo zeleno blato, brez normalnega blata, bi to pomenilo alergijo. sicer je pa meni rekla, da dokler ni blato črno, ali krvavo je vse v redu

Anonimen -> RE: zeleno blato (10.10.2008 8:48:29)

Zelena barva blata se kaže tudi, da otroku "tvoja" hrana ne ugaja. Naša kadar se malo zvija (rahli krčki, ko kakat ne more) se potem pokaka zeleno. 

klavdex -> RE: zeleno blato (20.10.2008 18:49:07)

Hej.
Moj fantek ,je pa zdaj tri tedne po rojstvu začel odvajat zeleno blato. G asmao dojim in me malo skrbi, da bi bilo kaj narobe. Če ma katera izkušnje prosim za nasvet.

amar -> RE: zeleno blato (20.10.2008 21:48:33)

Naj te nič ne skrbi to je čisto normalno
.Sama imam fantka starega 2 meseca in ima
še vedno zeleno blato.To je pri dojenih otrocih
normalno.Pravijo pa tudi,da to pomeni,da ima
otrok takrat krče,vendar iz svojih izkušenj nisem ravno prepričana,
da to drži.

madasa -> RE: zeleno blato (20.10.2008 21:52:05)

Pozdravljena,
zeleno blato pri samo dojenih otrocih sploh ni panika. Baje je lahko od rumene, rjave zelene,.. Samo  rdeče -krvave nitke v blatu lahko pomenijo alergijo, baje.
Lp

Stran: [1]