ninjo -> A mislite, da bo preživel? (23.5.2005 21:30:32)
|
Lep, lep, lep in še enkrat lep pozdravček!!! Sem mamica malega Urbana. Javljam se prvič od kar sem rodila. Mali Urban je danes star 67 dni. Ko sem izvedela, da je Meta poslala vam sporočila, da imam nedonošenčka, sem takoj odhitela pogledati forum, kaj ste pisali. Izvedela sem dva dni nazaj. Ne morem verjeti, da vas je toliko, ki držite pesti za našega malčka. Res hvala vsem, predvsem pa Meti za skrb in vse prijazne in vspodbudne besede. Sicer pa je bil Urban kot nedonošenček zelo velik. Rodila sem 26 tednov 6/7. Imel je 1230 g in 39 cm je bil dolg. Danes ima 2555 g in 47 cm je dolg. Borimo se z raznimi boleznimi. DOgaja se vse mogoče, najbolj pa so v zaostanku razvoja pljuča. Niso reagirala na inekcije, zato še danes ne diha sam. Probleme pa imamo tudi z glavico. Še vedno je v intenzivni sobi. Bistvo vsega pa je, da jaz še danes pravim, da bova z našim malčkom ZMAGALA. Hitro rast pa želim tudi mali Lei, ki je soseda našega Urbana v bolnici. Lep pozdarav vsem, ki boste to prebrali. Maja
|
|
|
|