Otroški kotiček na balkonu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malika -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:24:57)

Malemu nameravam uredit en tak mini otroški kotiček na balkonu.

Zdaj pa bi rabila kak nasvet.
Ograjo mislim zagradit z rafijo;sicer je ograja gosta in tako zanj niti slučajno nevarna, ampak zanekrat leti vse kaj najde skoz prečke;je rafija dobra izbira?

Na tla bi v en kot dala igralno puzle peno in potem gor razne igrače;bodo te puzle OK?

Kaj pa senca? Zdaj ko je pomlad je super sonček, poleti pa zna prekleto pripekat;bi bila ena malo večja marela dovolj?

Sem še na kaj pozabila?

Lp

baguSka -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:26:34)

Samo še tamauga in sebe na tleh.;)

Seven* -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:28:24)

:bravo: Tudi jaz mislim nekaj podobnega narest. Puzzle so ok, samo ce jih ne bo prevec razturil, ker potem izgubijo svoj pomen.. :)-:)- Marela je super izbira, pomojem bo dovolj..

kofetek2010 -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:32:16)

a imaš prečke na notranji ali zunanji strani ograje - ker če so na zunaji - pazi, da boš zaščitila tudi ta del, da ne bo od spodaj tiščal stvari ali pa dobil nogico noter :(
od penaste puzle bi vseeno dala še nekaj, mogoče tist zelen itison :zmeden: ali tapison :zmeden: in navrh peno, ker so ploščice, če so v senci ful hladne ;)

ZARA -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:33:19)

...men se tud zdi dobra ideja,malika...:bravo:
Zakaj ne bi bla 1 marela dovolj ??
A mas velik balkon ??

malika -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:41:18)

ja o tem, da bi še dala kaj preko puzel oz. pod njih sem že razmišljala, ampak potem ko bo deževalo moram takoj tisto čudo dat stran, ker je balkon čisto moker; ampak to niti ni ovira. Vidiš, super hvala, na to bi skoraj pozabila.:bravo:

Balkon pa je gromozanski (najmanj 10m);saj razmišljava o markizi, samo kdo bo dinarčke dal :zmeden::zmeden::zmeden:

:sloncek:

Anonimen -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:43:21)

Kaj pa taka bela strea oz. šotorček, k jih majo tud pr nas, drugač so pa povsod v ameriških filmih na porokah? :zmeden2:

To se mi ne zdi tako drago.

Seven* -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:47:12)

Ce imas tako veliki balkon mu lahko postavis gor oni sotorcek z tunelom. To imajo otroci fuuuul radi, da se noter skrivajo.. Imajo jih v IKEI..

JASNA D -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:53:09)

Tudi jaz sem lani imela tako zrihtano - samo sem rabila 2 mareli. Po tleh pa je imel armaflex al pa deko (koco). Za rafijo pa ne vem - mogoče ti jo bo trgal oz. cufal....

Jasna

Lenny -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 10:53:36)

Pa v Direndaju tudi, trenutno za 2.990,00 :)

NinKa -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 11:16:13)

Midva imava v načrtu peskovnik, enega manjšega za na teraso, enga pa za na vrt. Pa seveda bambus okoli. Tobogan bomo mogoče dali kdaj iz otroške malo na zrak, pol pa še eno klopco al pa ležalnik, sem ravno gledala v Merkurju.

Gugalnico pa ima v stanovanju. Ker je nimamo na balkonu kam dat, ker je previsoka streha.....

Mislim,da bo zadovoljen, saj bo en balkon samo njegov. Na ta drugem imama ratan sedežno in gril. Na tretjem pa se mi še ne sanja kaj bi mela.

:sloncek::kuza::sloncek:

baguSka -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 11:17:15)

Če maš tok km2 okol bajte lahko..:zmeden: Na balkonu pa več k marela na stoji.:((

NinKa -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 11:18:07)

Ja markize so tak :hudicek: drage, sem jih gledala,....kriza....

:sloncek::kuza::sloncek:

Anonimen -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 12:40:35)

Jaz ima sicer mali balkonček, pa zelo je izpostavljen vremenskim razmeram, pa imam na njem umetno travo, ki je temu primerna. Je super stvar, ko je suha (se zelo hitro suši), jo posesaš. Meni je to zelo lepo in prijetno, ker ploščice me tako skominajo. Čez bi jaz dala raje tisto stvar, ki se da v kopalnico na tla in jo prodajajo na metre. Lažje se zloži in pospravi ter pomije od puzel, ker če jih boš imela dalj časa zunaj, bodo od saj umazane. Rafijo smo pa mi tdui na začetku imeli, pa smo jo potem odstranili, ker je bilo tako otroku in psu bolj zanimivo, da lahko vidita na cesto. Igrače smo pa pač nekaj časa pobirali ali hodili iskat k spodnji sosedi, ki se je enkrat pritožila, ko je mali vrgel doli kljukico, da je skoraj padla njeni hčerki (20 let) na glavo in da je to lahko nevarno...

Anonimen -> Otroški kotiček na balkonu (18.3.2005 13:35:37)

Evo, jaz sem pa to naredila ravno par dni nazaj! Ograjo, ki je bila sicer iz debelega stekla sem obdala z naravno rafijo, po tleh in delno ob straneh (cca 25 cm) smo položili zeleno umetno travo, nabavili in obesili žaluzije, kupili 3 srednje velike (1m) ciprese in jih posadili v 3 velike lončene lonce, par velikih dišavnic (rožmarin, meliso, baziliko) prav tako, na tla dali še 1 komplet velikih penastih puzzlov, na strop obesili tisto raztegnjenjo iz IKEE za igračke in sedaj naša :duda: 100/h uživa na zraku...

Stran: [1]