Help! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Inca -> Help! (18.3.2005 10:09:04)

Pozdravljene.
Moja sestra je noseča 6 tednov in so ji na včerajšnjem pregledu odkrili miom na maternici:((. Zanima naju če katera kaj več ve o tem.
Zaskrbljeni nosečnici

Grascakinja -> Help! (18.3.2005 10:11:55)

Vtipkaj miom v iskalnik, ti bo ziher velik ven vrglo. Jaz se spomnim tele debate, pa še jih je blo.

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=30902&idk=85

LP Pupa

CIPRESA -> Help! (18.3.2005 10:33:07)

Inca tam okoli 15t sem tudi jaz izvedela da imam miom velik 7mm, najprej sem se tudi jaz ful ustrašla kaj je to zaena žval, ker še nisem slišala za to. Moja G mi itak ni nič povedala in obrazložila, tko da sem mogla spraševat drugje in vrtat v druge zdravnike da sem izvedela, da to ni nič takega, da to zraste v nosečnosti največkrat zaradi delovanja hormonov in začne rasti tak mesnat izrastek. Tega ti odstranijo šele po rojstvu otroka z nekakšno operacijo iz. tudi lahko lasersko če je velik. Lahko pa tudi da ti ne bo rastel in bo sam od sebe se odluščil oz. izginil. Jaz sem imela zelo majhnega kakšen je sedaj nevem ampak mislim da ni panike ker sem bila po tistem še na enem pregledu in mi ni nič rekla v zvezi s tem. Če pa ti raste, pa ti menda naredijo odščip tega da vidijo kakšnega je izvora - saj veš rakasto...

Nič se ti ni treba bat jaz mislim, če nisi imela prej problemov s tem je to samo posledica tvojih hormončkov, ki so malo podivjali. Itak pa ti ga bodo skos spremljali, če bo rasel boš že zvedela od ginekologa.

LP CIPRESA :nosecka:

Stran: [1]