Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 9.10.2008 15:04:03
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sem šla malo prečekirat..... všeč mi je Blues 299 samo prevelika. sicer pa glavno, da se vi veselite in uživate Rija, kot sem napisala, jo lahko brez težav pomanajšaš , pa bo tudi prahu manj....
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 9.10.2008 15:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija, v našem koncu je polno čistilk na voljo veš Pa midva bi v enem delu mela pisarno za mojga Sam hudič je najdt parcelo za tako hišo. No....v prekmurjo verjetno ne , pr nas pa.
< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 9.10.2008 15:06:35 >
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 9.10.2008 20:08:06
|
|
|
|
siskamiska
|
HuAnita lušna hiška . Veliko lepih trenutkov preživite v njej .
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 9.10.2008 22:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da sem že uspela plačati 2 obroka kredita, sem bolj optimistična.... A tako hitro ste prisli do fasade? Uauuuuuu . Sicer pa luskana in prijetna, ravno prav velika. Upam, da boste kmalu uzivali v njej :)).
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 9.10.2008 22:25:32
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A tako hitro ste prisli do fasade? Uauuuuuu . Sicer pa luskana in prijetna, ravno prav velika. Upam, da boste kmalu uzivali v njej :)). Mičitu - jap, mislim, da v enem mesecu... Zdaj se sušijo estrihi, potem pa prekrijemo tla, pa nabašemo pohištvo... Koamj čakam na užitke, res!
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 10.10.2008 7:58:10
|
|
|
|
Drnula
|
Super HuAnita Hiška zgleda super, barva mi je tudi všeč. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 10.10.2008 9:11:45
|
|
|
|
metkica1
|
Huanita super hiška Sem se včeraj peljala mimo in hiško videla dokaj od blizu, v resnici je še lepša, kot na slikah Torej lepa hiška in super lokacija
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 10.10.2008 12:23:56
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1 Huanita super hiška Sem se včeraj peljala mimo in hiško videla dokaj od blizu, v resnici je še lepša, kot na slikah Torej lepa hiška in super lokacija Od kod pa si?
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 10.10.2008 21:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Koamj čakam na užitke, res! Do novega leta bo? Da kar s smrekco uletijo gosti....prakticno . Sicer pa res luskana, tko na izi in fajn. Mi je vsec.
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 12.10.2008 21:19:45
|
|
|
|
Dadi
|
Huanita čestitke za fajn lušno hišico. No meni edino barva fasade ni preveč všeč, ampak to je stvar vsakega posameznika a ne...Drugače me pa zanima a sta jo do 4. faze vzela..k je stopnišče zraven ali kako? Ali ma pač luxhaus to zraven k 4. fazi? Uživajte res, naj vam bo v veselje
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 12.10.2008 21:26:21
|
|
|
|
HuAnita
|
Dadi - ne, nimajo po fazah, samo standard (z raznimi dodatki) ali pa na ključ. Saj sem napisala zgoraj, kaj vse je že zraven pri osnovni izvedbi (standars...).
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 12.10.2008 21:33:10
|
|
|
|
Dadi
|
aha aha..ma sem bla prelena da bi vse brala ..ampak sem si šla zdaj vse prebrat še enkrat....
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 13.10.2008 13:24:42
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hiška je fantastična, in točno ta je resnično razstavljena pri Ikei v Grazu, sicer s kombinacijo fasade v sivi barvi, ampak je sivo-redčih hišk že na tone, tako da mi je všeč, da si vzela celotno rdečo Brisačkarca, si omenila, da pri 'vas' (sklepam, da v Lj?) ni mogoče dobiti poštene parcele za lepo hiško, pa ti povem, da je parcela kupljena sedaj v Prekmurju dosti boljša naložba, kot pa v Lj, kjer cene res počasi padajo Tako da le pogum v roke, drugače jo pa Angležem prodaš (ne morem iz svoje kože in foha ....)
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 13.10.2008 13:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Hiška je fantastična, in točno ta je resnično razstavljena pri Ikei v Grazu, sicer s kombinacijo fasade v sivi barvi, ampak je sivo-redčih hišk že na tone, tako da mi je všeč, da si vzela celotno rdečo Brisačkarca, si omenila, da pri 'vas' (sklepam, da v Lj?) ni mogoče dobiti poštene parcele za lepo hiško, pa ti povem, da je parcela kupljena sedaj v Prekmurju dosti boljša naložba, kot pa v Lj, kjer cene res počasi padajo Tako da le pogum v roke, drugače jo pa Angležem prodaš (ne morem iz svoje kože in foha ....) Nisem iz ljubljane . Prekmurje mi je pa vseeno malo predaleč, čeprav verjamem da je dobra kupčija Jaz iščem dobro kupčijo na notranjskem
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 13.10.2008 13:29:52
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Veliko sreče in čimlepšo parcelo
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 13.10.2008 13:29:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Dadi medve sva že prepozni za zanimanje kaj gre zraven, ko nama hiška že stoji ;) hehe
|
|
|
|
RE: Naša instant hiška - montažna 13.10.2008 18:23:08
|
|
|
|
Dadi
|
jah no...nikoli se ne ve kdaj bomo še kakšno delali.. Mi je zanimivo tudi kaj drugega pogleda in se informirat a ne..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?