NinKa -> Morje, sonce..... (18.3.2005 18:37:35)
|
No, mi gremo v naslednjih tednih za vikend v Zusterno, sam da izpite napisem. Pol za prvi maj gremo v Poreč v apartmaje. Še prej poroka. Poleti pa gremo znova v Poreč v hotel. MojcaH, glede kreditov. Jaz jih ne maram. Midva imava trenutno stanovanje v 2 stanovanjski hiši v najemu in sva prav srečna in niti se mi ne zdi, da "mečeva" denar pri oknu ven. Sem mnenja, ne me napadat, da plac potrebujemo sedaj ko je misko majhen, ker pol ko bo enkrat 15, 16 let ga ne bo rabil, ker bo skakal po lokalckih,....Sedaj si lahko normalno stanovanje človek privošči zgolj s hipoteko. Te pa......15, 20, 30 let plačuješ - kaj pa če ti zmanjka......nič ni tvoje---vsaj do izplačila ne. Pa kaj če dobiš čudne sosede,....če pa si najemnik, plačuješ in mir. Če ti ni všeč spakiraš in greš. Tist kar ti pa ostane od meseca pa daš na stran in imaš zmerom nekaj denarja. Ker nikoli ne veš kaj se zgodi. Tok vsaj midva z :love: razmišljava. Bi pa res da tut jaz imela svojo hiško,....., ampak ne za vsako ceno. lep večer, moram malega zrihtat za spanje.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|