Meceno -> MAJKE, JUNIJKE, JULIJKE, AVGUSTOVKE -Lakota (18.3.2005 16:38:54)
|
Dragi bodoči očka , če slučajno tole čitaš . No, drago si sigurno malo užalil , je pa res da če je ženska :nosecka: ima drugačen občutek , predstavljaj si kako znanstveno fantastiko nap. (PARAZIT). Saj je moj isti kot ti , samo noče oz želi da sem potem isto fitt ko sem bila prej , oz še boljše , da se bom tudi potem njemu posvečala isto kot dosedaj . (mu zajtrk prinesla oz ga še hranla kot ga včasih sedaj :ups: ). Ne vprašaj koliko je star , sama sem pa še študentka , KOLIKO OTROK SI Z NJIM ŽELIM ???? Sem že zabluzila :ups::ups::ups: Pa sej to boš moral sam oz bosta mogla sama razčistit , samo ne misli da ona ne spada v kategorijo :nosecka: brez trebuha in kg :)- Itak pa če se bo tvoja draga preveč zredila ji bo to sigurno tudi ginekolog/inja rekla , ker dajejo ogromno na to , da se me nosečnice čim manj zredimo , moram priznati , da nisem mislila da je to tako , kljub temu , da sem včasih hodila na zdravstveno šolo . Vrjemi mi pa tudi to , da se tvoja polovica sigurno trudi , sicer jo ne poznam , vendar sama se . No , moj sicer ve za vsaki gram pridobljene teže , mi je pa zadnjič rekel (me je usta zaprl), da če bi hotela biti še naprej suha , bi mu mogla to prej povedati , ker sedaj je že kar je . Drži se očka , pa drago stisni , moj me včasih preveč ;) ( se spozabi kaj imam spodaj ,sta mu bolj dvojčka zgorni štuk ,všeč :)-:)-:)-) No , imate moški vsaj kaj za delat , gledat ;) Lp Meceno
|
|
|
|