Tende -> RE: quinny buzz (tiste ki ga imate) (8.10.2008 23:33:23)
|
Mi smo imeli najprej Buzza, poleti oz.ko je bila pupa stara okoli 9m smo kupili še Spiderja, sem želela nekaj manjšega oz. bolj praktičnega, ker smo kar terenski. Mislila sem imeti Buzza za doma, Spiderja pa kar v avtu in ne bi bilo nobenega prestavljanja. In kako se je to obneslo? Buzz je sameval v garaži, ker smo se v Spiderja zaljubili vsi v familiji in po kakšnem mesecu sem se odločila, da ga prodamo, ker ga nismo uporabljali več. Pa da ne bo pomote, Buzz mi je bil vedno najboljši, najbolj všeč, kvaliteten in sem bila zadovoljna z njim, ampak Spider je pa zakon! Fino se zloži, super vodljiv, hrbtni del se lahko položi in še bolj kvaliteten kot Buzz, ki je itak svetoven. Res je praktičen, je sicer težji kot marele, ampak mi smo ga kupili, ker je res stabilen, vse ostale zadeve so bile pa blazno rahle in se je vse majalo že v trgovini. V Rutarju sem gledala še Babyweltovega, mislim da je bil Buggster, ki se mi je tudi dopadel, ampak so mi bile barve preveč puste. Spider je bil za nas res dobra izbira, full šibamo naokrog, zdaj smo nabavili še vrečo za zimo in komaj čakamo, da jo preizkusimo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|