|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
8.11.2008 8:09:13   
Ursi2
TIA, VSEEEEE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!

user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.11.2008 8:17:54   
Ursi2
Punce, morem pa neki sporočit.

Moji plani za drug teden so se hočem, nočem morali spremeniti!user posted image user posted image

Najprej sem skoraj cel teden brez avta, kot drugo pa se je nam zdej za posel (za službo) nekaj zalomlo in moremo do srede rešit, če ne......................
Tako da ni šans, da bi lahko prišla. Meni j ezelo žal, ker sem se zelo veselila srečanja!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Spremljala bom, kdaj pa kje se dobite, če bi sluuuuuuuuuuučajno lahko prišla, vendar računat pa raje ne na mene! user posted image
SEj me jezi, vendar pa ne morem pustit vsega skupi!

Zdejle pa tudi čakam, da bo Luka vstal in da boma šla k našim, da bomo naprej delali, moj je šel že navsezgodaj. Pa pride enkrat pozno ponoči!

Ste se včeraj pogovarjale, kako otroci odreagirajo, če jim kaj vzameš. No, naš  je užaljen in se začne dreti tako, da ga po moje sliši cela ulica.
Sam, kaj moreš. Pač ravno kablov mi pa ne sme grist. Ga pa kr hiter z nečim drugim zamotim, pa pozabi in je kr ok.

Sem ga pa včeri mela tuki pri rač na tleh in se je skoz nekaj sukal pa malo puzal. Potem pa je prišel že tk daleč, da se je lahko nog od mize oprimu, se je pa potegnal in je bil vesel in me gleda in se smejal, kao, lej ko jz tudi lahko nekam hitro pridem. POtem je hotel pa kr pod mizo not bit, ko se je lahko za noge primel in potegnal. Pa itak, da nisme pustila, ker je tudi nekaj kablov in tega. Pa itak, da je bil jok in užaljenost.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.11.2008 8:40:04   
san
dobro jutro sam na hitr, ker letim na trg in v trgovino

TIA, VSE NAJBOLJŠE! BODI VEDNO ZDRAVA IN VESELA!!! user posted image user posted image pa upam, da bo ta zoprna alergija izzvenela!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.11.2008 8:41:56   
san
ursi, sej bo bolje, se zgodi, vem da bi se men tud mal odfrtajčkal, ves matranje zastonjuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.11.2008 8:42:32   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Moram delit teh par ženskih misli z vami. user posted image  Ponavad tega ne delam, ma so tko faaaajn user posted image

Ne bom sesala, dokler ne bodo izumili sesalca na katerem se lahko pelješ.
Roseanne Barr  (Tale je svetoven! user posted image )

Starost ni za reve  .. user posted image
Bette Davis

Ko si pri petintridesetih končno sestaviš glavo, ti začne razpadati telo. user posted image  
Caryn Leschen

Če nisi dober zgled  --  bodi vsaj grozno opozorilo. user posted image
Catherine

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko
utišam to kozo s piškoti. user posted image  (svetoven user posted image )
Neznana avtorica

V vsaki starejši osebi živi mlajša  --  ki razmišlja, kaj za vraga se
je zgodilo!! user posted image
Cora Harvey Armstrong-

Ne morem verjeti, da se mi  na bradi pojavljajo kocine.  To so obrvi,
ki so zašle . user posted image
Janette Barber

Najtežja leta življenja so med deset in sedemdeset. user posted image
Helen Hayes ( pri 73)

-------------------------------------------------------------------------------------------
In še za konec poslastica:
Ko ti življenje deli limone, prosi še za  tequilo in sol in me povabi na žur!! user posted image  user posted image  user posted image

tok sm se nasmejala temu, do solzuser posted image user posted image user posted image

zdej morm pa nehat, alarm

kasneje naprej

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.11.2008 9:13:39   
Lona76
Dobro jutro!

Taja že spi. Jo je dal danes user posted image  spat. Ja pa zjutri jo je vzel k sem ga prosila da sem lahko mal potegnila. Kuker sem lahko, ker pol je pa Tilen prišel se stiskat, pa v predsobo se z žogo igrat user posted image . Oh te otroci. Ko pa gre na počitnice mi je pa toooook dolgčas k mam tak mir user posted image .

kaj pa tina50, pa Zofy, pa Lona76, lucalu... pa ne mi zamerit tiste, ki jih nisem omenila...

Mene ne bo ker imam oba otročička doma. In s Tilnom kam it je že kaskaderstvo user posted image . Pa še notri boste in se za enkrat še bojim zaradi Taje ker še ni čisto ok, da mi nebi spet kaj fasala.

Da vam povem, kaj se mi je danes zgodlo. Smo šli popoldan k mojim, ker smo morali nekja delat in sem si mislila, da bomo bolj pozni in sem nesla še stvari zraven, da sem ga tam spravila spat (umila in to) ter  v pižamo.
Imamo pa jutri koline in sem obljubila, da bom nardila tiramisu, pa sem ga tudi kr pri naših nardila, da ne ropotam zdejle po kuhinji. Pa prosim mojega. Če lahko nese tiramisu kr v avto, da bo na hladnem pa ko bo ga on najbolj vedu kk dat, da se ne bo vozil. Sem pa imela skoz v glavi, da ga bo dal v prtljažnik, ker nisma imela vozeka not.
Potem pa jz malega podojim in mi je zaspal ful, pa se jz na hiter spravim domov, vzamem stvari (torbo, ki paše k vozičku), da boma šla z Lukijem sama domov, mož pa pride z avtom od njegove tašče. Pa jz na hiter dam Lukana v jajčko, torbo pa za voznikov sedež na tla. Pa se poeljem proti domu in je bil nek vonj, pa nisem vedla, kam naj ga dam.
Pa pridem domov in hočem torbo vzet iz avta, je bilo pa vse belo in mokro in pocasto od tiramisuja. user posted image user posted image user posted image  Ga je moj dal za voznikov sedež.
Nisem vedla, a se naj smejim al jočem. Sem vse lepo umila, dala prat, tiramisu pa je .................... No, jutri ga najbrž ne bo, razen, če grem jutr še enkrat v trgovino in ga na hitro nardim

Ursi men bi se user posted image . Verjetno bi jokala pa mislim da bi se naučila prav na hitrco kakšno novo kletvico. Joj se tok matraš pol pa tkole. Jojojoj

Tia vse naj naj za obmesečnico in bodi zdrava!!!!!

Jutri gremo  k moji mamici na kosilo kaj bomo pa danes počeli pa pojma nimamuser posted image . Malo upam da bo kaj vremena da bomo šli mal ven.

Zdej je pa dragi iz štacune pršu pa je glasen k user posted image . user posted image  Pa kr neki bi se pogovarju z mano pa morm it k me že postran gleda k sem že na RR.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.11.2008 9:37:57   
aleži
Tiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urši jaz ga delam jutri, ker imamo fešto. Pranona od Žige in Sare ima 80. let. Zdaj si me spomnila, da se je user posted image  pripetila nesreča pred dvema letoma, ko je prinsel domov torto, mu je padla na stopnice. Imeli smo jo za nest na fešto od njegove none, katera je praznovala 90 let . Na koncu smo pojedli mi to torto in šli iskat novo.user posted image  

Za srečanje: azzurra tudi pride (če bota najini princeski popolnoma zdravi-upam, da JA), zato Špela100 ali Jagoga jo kar vključita v seznam!!!! odgovarja pa ura 10!!
Zofy, kaj ne boš prišla?

< Sporočilo je popravil aleži -- 8.11.2008 9:40:13 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.11.2008 11:10:51   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Moram delit teh par ženskih misli z vami. user posted image  Ponavad tega ne delam, ma so tko faaaajn user posted image

Ne bom sesala, dokler ne bodo izumili sesalca na katerem se lahko pelješ.
Roseanne Barr  (Tale je svetoven! user posted image )

Starost ni za reve  .. user posted image
Bette Davis

Ko si pri petintridesetih končno sestaviš glavo, ti začne razpadati telo. user posted image  
Caryn Leschen

Če nisi dober zgled  --  bodi vsaj grozno opozorilo. user posted image
Catherine

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko
utišam to kozo s piškoti. user posted image  (svetoven user posted image )
Neznana avtorica

V vsaki starejši osebi živi mlajša  --  ki razmišlja, kaj za vraga se
je zgodilo!! user posted image
Cora Harvey Armstrong-

Ne morem verjeti, da se mi  na bradi pojavljajo kocine.  To so obrvi,
ki so zašle . user posted image
Janette Barber

Najtežja leta življenja so med deset in sedemdeset. user posted image
Helen Hayes ( pri 73)

-------------------------------------------------------------------------------------------
In še za konec poslastica:
Ko ti življenje deli limone, prosi še za  tequilo in sol in me povabi na žur!! user posted image  user posted image  user posted image

tok sm se nasmejala temu, do solzuser posted image user posted image user posted image

ja, res so dobri user posted image user posted image ....
ma meni je zmagovalen tisti o kocinah na bradi...to so obrvi, ki so zašle user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.11.2008 11:27:32   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

aja, dinki, hotela semte še vprašat, če že imaš trak za nosit tita?

ne user posted image . Sem takoj za tem ga hotela naročiti preko eBaya, sem jih našla za 40$ kar se mi ni zdelo ne vem kolk drago, ampak pol sem pa kar razmišljala in prišla do zaključka, da je vlak za ta nakup odpeljal. Bi mogla to zadevo prej kupit. Zdej je Tit res že vsak dan večji, da ne rečem nemiren. Za parkrat je pa vseeno predrago. Ampak nekaj pa zagotovo lahko trdim, da naslednjič ko bom user posted image , si ga kupim 100%.

jaz sem pa včeraj zvedela, da je moja prijateljica, ki ima doma punčko staro 1 leto in 5 mesecev 2. nosečka user posted image user posted image user posted image . Sem bla tok vesela, da sem še sama sebe presenetila user posted image .

Aha, včeraj sva bila z mojim dragim na žuru punčke, ki se je rodila dva dni nazaj. Sva prišla ob enih zjutraj domov. Sva se imela res ful lepo, ker sva bila 1. skupaj zunaj odkar sem rodila user posted image . Zdej je super, ker Tit dejansko prespi že celo noč oz prespi v kosu 8 - 9 ur in si bova lahko, seveda s pomočjo tašče, kaj takega še kdaj privoščila. Ja, so slabe in dobre strani če imaš doma taščo pod sabo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Čisto na hitrco....danes sem preživela 4 ure v kuhinji za štedilnikom, se mi že mal rola.
Sem za danes naredila zrezke v gobovi omaki + pire, in dala za jutri kuhat golaž. Tako, da sem zdej frej s kuhanjem čez vikend , ker gremo v nedeljo k mojim staršem na kosilo, tako kot vedno .

Joj, Dinki, pa kako to uspeš?! Jaz zdaj z Eriko ne morem naredit čisto nič! Navadno še posode ne pomijem, dokler ne pride user posted image domov. Saj mogoče sem zdaj preveč panična, ker mi je zadnjič padla, a res praktično nič ne morem, ko sem sama z njo... Tako da user posted image user posted image user posted image za kuhanje!

Oh, hvala Terida user posted image . Ma jaz imam dneve ko se mi zdi, da čisto nič ne zmorem narediti poleg Tita, kakšne dneve pa kar zmorem. Včeraj je bil dan ko se mi je ful dao pa še Tit je bil priden kot bubica. Seveda to kuhanje zgleda tako, da grem malo na vse 4 user posted image  da malo animiram Tita, da se smeji, malo ga vmes mečkam.....in pol to traja 4 ure user posted image . Je pa golaž tako vrhunsko uspel, da sem povabila danes še taščo in tasta na kosilo, da se malo pobaham user posted image , pa da je enkrat tudi malo drugače, zmeraj midva jeva pri njima.

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Malo sem kolebala med lenobo in veseljem do srečanja z odraslimi ljudmi in zmagalo je slednje user posted image

Torej, tudi medve bi na martinov torek prišli v Postojno, če naju katera vzame s sabo. Avta ne bom imela na razpolago, lahko pa se javim, da sedim zadaj med dvema marčevcema in ju zabavam na poti od Ljubljane do Postojne in nazaj. Če me katera vzame, naj mi sporoči, da se zmeniva kako in kaj.

Komot greš z nama, vaju s Titkom z veseljem vzameva user posted image ! Jaz bom odpovedala le če bom zjutraj zvedela, da je kak velik zastoj na AC ali pa če me pokličejo iz službe, da pridem do direktorice...ampak sem optimistka, da to ne bo ravno v torek padlo. Najprej povej če ti je OK in si na ZSju izmenjava telefonski, da se točno zmenive kako in kaj.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.11.2008 11:45:19   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Kako kaj pri vas otročički odreagirajo, ko njim nekaj preprečite. Pri nas naprimer, se pri kotali in privleče do računalnika in stika tam okoli, potem mu pa rečem, da tega ne sme, pa se mi samo smeji, potem ga umaknem stran, se pa totalno razjezi. Men so tako smešni, že zdaj uveljavljavljajo svojo.

naš se najprej smeji, ko rečem ne, potem ko ga odstranim se pa hudo razburja.

danes me je pa fajn ugriznil, pa mu rečem, ne to ne smeš in ga odstavim, pa on užaljen v jok. potem ga malo kasneje spet pristavim in lump me je takoj ugriniluser posted image user posted image . me je kaznoval, ker sem ga odstavila in kregala. pa sm mu še enkrat resno rekla, ne urban to me boli in ga odstavla in pol je strašno jokal mulo mali. ampak je razumel. ker me po tistem ni danes nič več grizel. mu pa res zgornja enka ven rine, ima čisto otečeno in ga zgleda to tako zelo matra, da ni preveč pri volji.

drugače se pa on tud takoj nasmeje, sam da ga pogledaš in pol ga je kokr sram in se skrije, tko dol pogleda, pa rokice da pred učke. če ga mam pa jaz v roki, pa ga kdo drug pogleda, se pa najprej do ušes nasmeje potem pa vame skrijeuser posted image

kako podobno je tole Titu, predvsem zadnji stavek user posted image ...tolk so srčkani....
ja, Tit ima igralno podlago na tleh v dnevni in nekako mu ne dovoliva, da tipka po napravah kot so DVD predvajalnik, ojačevalec...(skratka igrače od mojega drugega otročička user posted image )....in seveda je to Titu najbolj zanimivo, ne pa njegove igračke in ko pride do njih me najprej pogleda, jaz rečem NE Tit, ne smeš in on se začne smejati....pravi mali navihanček je....in tudi že uveljavlja svojo voljo, predvsem ko mu kaj iz rok vzamem, npr kak kabel, začne glasno protestirati.

Drugače pa tudi Tit noče biti v ležalniku, se začne zvijati kot kaka kača, tako da ga uporabljam le še za hranjenje.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Evo smo še drugič od zdravnika, Fenistil je pomagau tako in drugač, se prav da so pikice skoraj izginile, spala je pa tut dobro urouser posted image user posted image

Super Tia user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
TIT VSE  NAJ NAJ ZA 7. OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš največji in najmlajši sonček marčevski!

Oh, hvala Zofy, to si pa tko lepo napisala user posted image user posted image . A prideta z Julijo v torek na srečanje al imata glih ta dan plavanje če se dobro spomnim?

Pomlad08, Job je pravi car na tisti slikici user posted image user posted image user posted image ...uf, kakšen srčni nasmeh user posted image

Ursi2,  en user posted image  za ponesrečen tramisu user posted image ....sej veš kaj pravijo, ženske najbolje opravimo, če opravimo same.

Tia, vse NAJ, NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam, se je Tit zbudil...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.11.2008 12:29:36   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Zofy, kaj ne boš prišla?

Ma jaz sem rekla, da imamo ob torkih ob 12h plavanjeuser posted image . V ponedeljek pa bi bolj težko do avta prišla, ker gre moj po bio kravje meso (so imeli pri sorodnikih koline...). Škodauser posted image Mogoče bi nekako le šlo v ponedeljek, v torek pa ziher ne.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.11.2008 12:32:12   
Zofy
DA še napišem kako je, če Juliji rečeš ne: kar razume, sem prav presenečena. Me pogleda in odmakne rokico, pol naredi to še 2x in pol gre proč. zaenkrat. Jo pa blazno zanimajo vtičnice (smo že pri noni zavarovali vtičnice in imam že kupljeno tudi za doma) in kabliuser posted image

TIA TUDI TEBI VSE NAJ NAJ ZA OBMESEČNICO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.11.2008 12:34:13   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Sem hotla slikico gor prilimat za vse najboljše, pa ne znam. Sem že 3x probala, ko sem prišla na RR, pa mi nikakor ne uspe. DAm copy paste pa paste ne dela - se ne odziva sploh. A mi katera objasni kako se to dela?

Zofy jaz slikico označim z miško, pritisnem ctrl+c (kopiraj) in potem pritisnem ctrl+v (prilepi) tam, kjer jo želim nalepit... upam, da ti rata! user posted image

Meni tako ne dela. Mogoče je kriv firefox, bom naslednjič v explorerju probala.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.11.2008 14:42:16   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Sem hotla slikico gor prilimat za vse najboljše, pa ne znam. Sem že 3x probala, ko sem prišla na RR, pa mi nikakor ne uspe. DAm copy paste pa paste ne dela - se ne odziva sploh. A mi katera objasni kako se to dela?

Zofy jaz slikico označim z miško, pritisnem ctrl+c (kopiraj) in potem pritisnem ctrl+v (prilepi) tam, kjer jo želim nalepit... upam, da ti rata! user posted image

Meni tako ne dela. Mogoče je kriv firefox, bom naslednjič v explorerju probala.

je kriv, da ti ne kopira!!!user posted image user posted image

škoda da te ne bo v torek!!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.11.2008 14:52:18   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

kaj pa tina50, pa Zofy, pa Lona76, lucalu... pa ne mi zamerit tiste, ki jih nisem omenila...

zelo rada bi prišla, pa mi je mal predeleč, do Lj še! mi je pa res žal, ker bi rada enkrat spoznala tudi ostale(primorke in še katere, ki je še ne poznam)!
upam, da bomo imele še kakšno srečanje v Lj ali kje drugje! ali pa celo kr kakšen piknik poleti! lepo se imejte ostale! poslikajte se!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.11.2008 14:55:30   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Imamo pa jutri koline in sem obljubila, da bom nardila tiramisu, pa sem ga tudi kr pri naših nardila, da ne ropotam zdejle po kuhinji. Pa prosim mojega. Če lahko nese tiramisu kr v avto, da bo na hladnem pa ko bo ga on najbolj vedu kk dat, da se ne bo vozil. Sem pa imela skoz v glavi, da ga bo dal v prtljažnik, ker nisma imela vozeka not.

kk je men to fajn, koline mislim, tiramisu pa tud imam ful rada! sam ne tega tvojga pomučkanegauser posted image ! upam, da ne zameriš! sam men se bi utrgal, če se bi mi to nardil! nevem, če ga nebi mogu moj ponovno naredit!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.11.2008 14:58:05   
tina50
user posted image user posted image Tia vse najboljše za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.11.2008 16:32:57   
mumu
Čau mamice,

se vidi da je vikend, je bol zatišje tukej goruser posted image .

Hvala lepa za čestitke, zelo ste pozorne user posted image . Očka se zele matra da bo naša slavljenka zaspala. Noč je bla user posted image user posted image user posted image , sem sam 1x ustala za hranjenje pa nč druzga.

Špela100: Zelo rada bi prišla in vas spoznala, sam mislem da tukej ni nobene dolenke, sem pa drugač iz Vavte vasi, to je par km pred Dolenjskimi Toplicami, pa tut tista, ki bi bla animatorka, bi po mojem kmal živčenga fasala, ker to kar naša v avtu počne ni normalno. Zadne čase razmišlam, da bi jo dala iz lupince vn, čeprov ji je še dost velika,  ker skos v sedeč položaj rine, ker bi rada vn gledala, pa ne vem user posted image  - mi lahko svetujete.

Ursi2: user posted image user posted image  za tiramisu, škoda ga je blo, sm pa prepričana da se ga je še vseeno dalo kej pojest.

Če bo čas se oglasim še zvečer.

< Sporočilo je popravil mumu -- 8.11.2008 16:34:36 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.11.2008 22:16:44   
Lona76
Dober večer!

Sam tok da se javim. Otroci pridno spijo, jaz sem ravno pomila po tleh pa zlikala, da bo jutri mir. Ker pride zjutraj prijateljica na kavico, pol gremo pa k moji mamici na račko. Njami pa mi ne bo treba kuhat.

Vidim pa da je danes kar zatišje tukaj gor. Vse Martinujete al kako?

Mi smo bili samo dopoldne na sprehodu pa še to so ene kaplce sem pa tja dol padale. Mislm to vreme je prou user posted image .

Aja če jaz naši Taji kaj vzamem pa ji ni prav (daljinc, moj mobi) se tok razbur da je kr joj. Po moje jo cel blok sliš. No dons sploh nisem dojela se je začela tko jokat pa ji noben nič ni uzel. In veste kaj je bilo? Imam copate take ovčke. In očitno se je ona namenila k njim in ker sem šla jaz stran je protestirat začela ker so ji ovčke ušle user posted image . In ko sem prišla nazaj je bila tišina in gospodična je prišla k mojim nogam. No mal jih je lahko pobožala več pa nisem pustila ker bi jih mal polubčkala pa mal probala. Tko da jo je treba potem zamotit.

Sem pa danes takooo vesela. Sem te puzzle pene najdla. Sem jih iskala sigurno 2 meseca in grem danes gledat na Tilnovo omaro in so bile tam. Sem kar skakala od veselja da mi ni treba novih kupovat.

Tko zdej grem pa spat. Lahko noč vsem!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.11.2008 22:25:17   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dajmo se kar dogovorit za srečanje, samo zelo slabo vreme in bolezen nas lahko vstavi.
Kraj: POSTOJNA pri Epic centru (najbolj enostavno iz avtoceste, malo večji prostor in lahko gremo tudi malo ven, pa še baby center, pikapolonica, dm je v bližini, tako, da šoping zagotovljen)
Čas: TOREK11.11. OB 10:00 (dajte predlog za uro, da ne bo prezgodaj oz. prepozno za vračanje nazaj domov)
Udeleženci:
Špela100,
Vilma
Dinki
terida
(skupaj z Dinki)
Azzura
Aleži
Jagoga
Katj (če dobi družbo)
lucalu (nima prevoza)
pomlad (problemi z varstvom in študijske obveznosti)
San (odpovedala, zaradi družinskih obveznosti)
Ursi2 (odpovedala, zaradi posla)

Naj se še katera opogumi in malo pelje po Sloveniji svojega otročička. Kaj ura vam odgovarja?
Jaz se vsem (Zofy) opravičujem, če smo izbrali napačen dan.

[/quote]

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.11.2008 22:36:23   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ja pa zjutri jo je vzel k sem ga prosila da sem lahko mal potegnila. Kuker sem lahko, ker pol je pa Tilen prišel se stiskat, pa v predsobo se z žogo igrat user posted image . Oh te otroci. Ko pa gre na počitnice mi je pa toooook dolgčas k mam tak mir user posted image .

O to mi je pa tako znano, še kadar imam priliko, da bi za kakšno minutko potegnila spanje, pa taveliki prinori v spalnico. No razen, danes popoldan mi je uspelo iti spat s Tomažem in sva imela miruser posted image user posted image user posted image

Mene ne bo ker imam oba otročička doma. In s Tilnom kam it je že kaskaderstvo . Pa še notri boste in se za enkrat še bojim zaradi Taje ker še ni čisto ok, da mi nebi spet kaj fasala.

Lona76, če čist razumen, najprej zdravje, pol zabava in s takimi navihanci je zelo težko hodit po kakšnih takšnih zmenkih za odrasle. Saj če pomislim, tudi meni je bilo hudo kot otroku, da sem mogla s starši hoditi po kakšnih, za mene, dolgočasnih zadevah.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.11.2008 22:38:09   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

user posted image user posted image user posted image SONČKI MARČEVČKI user posted image user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm 

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm 

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

5,5 mesecev: 6500g, 65,5 cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.11.2008 22:40:04   
mumu
Timoty, ti si pa sigurno iz NM?????????

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.11.2008 22:43:38   
mumu
Če si prava, potem sva bile v porodnišnici v isti sobi user posted image , dobrodošla med nami user posted image .

TIMOTEJ

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.11.2008 22:45:08   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Vidim pa da je danes kar zatišje tukaj gor. Vse Martinujete al kako?

No dons sploh nisem dojela se je začela tko jokat pa ji noben nič ni uzel. In veste kaj je bilo? Imam copate take ovčke. In očitno se je ona namenila k njim in ker sem šla jaz stran je protestirat začela ker so ji ovčke ušle user posted image . In ko sem prišla nazaj je bila tišina in gospodična je prišla k mojim nogam. No mal jih je lahko pobožala več pa nisem pustila ker bi jih mal polubčkala pa mal probala. Tko da jo je treba potem zamotit.

Verjetno ga res vse žurate in pijeteuser posted image

Pri nas je tudi čist mahnjen na copate in čevlje. Ta teden sem ga za kratek čas pustila tako da je videl čevlje. Tako je bil hiter in ko sem prišla nazaj, ga je že lizaluser posted image user posted image user posted image .

Te dni se je pa začel plazit po trebuhu, ampak samo tako, da se vleče z rokami, z  nogicami pa brca v prazno. Cela dva meseca je za prvorojencem, taveliki se je že pri 6 mesecih plazil, ta je pa komaj pri 8 mesecih začel.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?