san -> RE: zakladi marčevk 2 (22.10.2008 15:06:11)
|
špela, ja rumena je tista ta velka, jaz jo na trgu kupim en os, al pa hokaidi bučo vzamem. kosmičke pa kupim na trubarjevi ul. v trgovinici zrno al neki podobnega se imenuje. taka bio štrcunca, so pa od biotopa - majo tud druge trgovine ala mercator, spar. dinki, čebulo in česen že kuham zraven ja in pol če zmiksam zadevo, ju zmiksam zraven, če pa sam z vilco pretlačim, pol pa stran vzamem, sam mal česna pretlačim poleg. pa hvala, ker si vpisala naše mere in čestitke titu za tako krasno napredovanje[sm=bravo.gif] hvala vsem za čestitke za zobek, imamo pa danes že obe spodnji enkici zunaj - tko črtici dve žagasti sta na otip[sm=smiley1.gif]. glede pohoda, jaz čez vikend ne morem, čez teden bi se pa dalo kakšen dan. pomlad, danes si pa špricala[sm=smiley36.gif], je blo fino[sm=bravo.gif] fiziološko jaz tamalmu tut še niveino kupujem, ker je ne rabiva še toliko, za tavelke pa kar litersko kupim, ponavadi pa sama skuham. vilma, boga julija, ne more spat, našga urbana tut vse moti, vsak najmanjši šum, premik, pa se zbudi. glede dojenja, pri nas ima tud obdobja, ko bi me kar skenslal, pa ga jaz pol kar prislim in pol je[sm=smiley36.gif]. no, toliko, zdej morm pa šibat, k ma izabela dans nastop z violinco papa
|
|
|
|