perp -> RE: zakladi marčevk 2 (18.10.2008 12:15:15)
|
punce živjo, ena grešnica se javlja po ohoho času. Kar nevem, kam mi gre dan. Neja je ratala bolj zahtevna in se mi zdi, da sem kar zposlena z njo. zdej sem vas nehala še brati. Sploh nevem kaj se dogaja z vašimi malčki in z vami. A kdo že hod, a kdo že govori, hahaha - sej se hecam. In kaj je pri nas kaj novega? menstruacije še vedno NIMAM, JUPI[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Neja ima okoli 10kg, ma je kar orng težka dondica. Čeprav je zdej, ko se je začela premikat kar zgubila lička in stegnčki niso več toolk zaliti. Sedi že čist samostojno, tudi jemlje vse igrače od spredaj, o strani in od zadaj. Tudi tko elegantno se prevrne na bok iz sedečega. Na tleh se čist obrača v krogu, tudi plazi se že - vendar rikverc. Včerej je prvič pristala na parketu. Tudi makimalno je firbčna, vse jo zanima, ful je ratala kot ena igrača, sam beckinla bi se, pa smejala, pa bolj ko jo premetavaš, bolj je srečna. V nedeljo smo imeli krst. Bilo je enkratno. Ker sva midva z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] samo krščena, nama naš župnik ni hotel krstiti Neje. Tko da sva našla nek v hribih enga ZAKON župnika in smo imeli tam krst. Vsi so bili ful navdušeni, res je imel lep govor. Pa tak lep sonček smo imeli. Bom ob priliki dala gor kakšno slikco. Sva z Nejo začele hodit na telovadbo za dojenčke. Ful je fino. Malo pokaže o hendlingu, malo mamice potreniramo, malo o masaži in podobno, predvsem je pa fino druženje tako dojenčkov kot nas mamic. Sem ugotovila, da je Neja ful družabna in dobrovoljček okoli otrok. S svojim nečakom, ki je star 2leti, se non stop objemata in lubčkata, neja mu tudi da tazga mokrga poljubčka. Hm, kaj je še novega? Aja sedaj sva v fazi jemanja kedita, da bomo končno začeli delat na bajti. Sva oz. še vedno čakava na enga majstra, ki naju nateguje že od začetk poletja. Tko, da sem popizdila in poiskala eno firmo, ki nama bo več stvari na hiši naredila pa še to v dobrih 2.mesecih. Sicer bo malo dražje, ampak ej al pa čakat 3 meseca na vsakega majstra. Nebi rada zaradi tega čakala še 5let na drugega dojenčka. Sicer začnemo delat po novem letu, ampak takrat pa zares. Zdej kopljeva ene 40cm zemlje zaradi tlakov. Pa va rekla, da bova pršparala 600eur in kar samo to delava. Pa še zastonj fitnes imava. Aja pa jaz sem začela hodit na aerobiko - fenomenalno. Hodim 3krat na teden. Res je super. Sem ugotovila, da sploh nisem tolk švoh zdej po porodu. Edino kilce so še vedno +3. Ampak 9.mesecev gor, 9.mesecev dol. Neja je super jedec. Sva na dveh obrokih GH. Rada ima tako sadje kot zelenjavo, predvsem bučke in kolerabico. Dajam ji tudi polento in rumenjak 2krat na teden in piščančka. pa seveda riževe kosmiče. To je nekako to. Dojive se pa še zmerej ful. Kar noče se ločiti od joška. Sej meni je pa to tudi ful dobro. Aja, pa zobkov še nimamo. Upam, da ste vsi zdravi, veseli in srečni.
|
|
|
|