san -> RE: zakladi marčevk 2 (15.10.2008 1:02:00)
|
špela, vesna ma fantka, 17.3. je rodila. ampak to ni iz tračev, ime mi je pa povedala, pa sm pozabla[sm=zmeden.gif] terida, čestitam za zobe oz. dlesni, da je bolje[sm=bravo.gif] azzurra...jst sm ti tok fouš...aaaaaaaaaaa... BLAGOR TEBI!!![sm=bravo.gif] SREČANJE JE BILO PA SUPER! škoda, da nism mela več časa, ampak po fotkah sm opazila, da sm spet preveč govorila, tko da še dobr, da sm hitr šla[sm=smiley36.gif]. škoda edino, da vas ni bilo več in seveda primorke, drugič lohka tut prej organiziramo, da se vam splača sm hodit. otročki so pa itak krasni in potem sm srečala še katj z obema... ja kapo dol, res skoz akcija[sm=smiley20.gif] in mark je ful luštn poba[sm=smiley1.gif] oo, ursi, pol se je pa splačal pridt, je lukc dobil še darilo[sm=bravo.gif] izabela je komentirala, da so vaši dojenčki vsi takoooo veliki in okrogli, da ji urban zdej majčken zgleda[sm=smiley36.gif] špela bravo za hči in soplesalce[sm=bravo.gif] odvečni kg...meni je tokrat ostal trebuh, maščoba okoli pasu, pa še celulit po nogah[sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif]... ma za telovodbo ni cajta, glede hrane... ma jaz itak velik pojem, kot moški, sam škoda k ne zjutri - še najbolj lačna sem zvečer in takrat morm tut jest, kakšen kruh pa kej zraven[sm=hudicek1.gif], pol pa še čokolado okol polnoči[sm=smiley36.gif] zofy, za tobija[sm=bravo.gif] alarm
|
|
|
|