|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PLAČILO MATERINSKE KNJIŽICE
17.11.2008 17:29:37   
nena30
Jaz sem z mojim ginekologom povsem zadovoljna!! Kad se tiče pa materinsde knjižise... mi je bilo naročeno naj jo kupim v knigarni??

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.11.2008 8:38:57   
Anonimen
Jaz vam pa lahko točno obrazložim, kako je s tole zadevo. Vsaki od nosečnic pripada po zakonu materinska knjižica zastonj! Fora med g v zdravstvenih domovih in koncesionarji je ta, da v zd knjižice nabavijo in dobijo povračila od zzzs zanje, ter jih razdelijo svojim pacientkam brezplačno. (pravzaprav jih plača zzzs) Pri koncesionarjih je pa tako, da se ne ubadajo s povračilom iz zzzs za nakup knjižic, pač pa kar same pacientke napotijo, da jih nabavijo. Vsaka ima pravico zahtevati, da jo nabavi g. s tem da potem lahko on po končanem porodu zahteva, da se knjižica vloži v vašo kartoteko, in je ne smete obdržati. Če si jo pa same kupite in ne komplicirate vsej potov, ki vam povrnejo dobrih 6 €, lahko knjižico s podatki obdržite v trajni spomin.
Evo, vsem jasno? user posted image Meni je, in jo bom kr kupla, da jo potem imam za spomin, kot pri prvihdveh...

(odgovor članu nena30)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.11.2008 8:50:00   
ninini
Jaz sem lahko obdržala materinsko knjižico doma čeprav sem jo tam dobila to nima nobene veze G  je ne potrebuje ker je vse zapisano v kartoteki.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.11.2008 9:18:48   
PapuaNG
Jaz sem jo tudi dobila pri G zastonj-tako materinsko knjižico kot še eno knjižico, kjer pišejo osnovne informacije o nosečnosti itd. Mi je pa zaračunala sliko iz prvega UZ (2 evra), za kar baje tudi ne more dat računa. user posted image Da ne govorim o tem, da mi je za eno potrdilo, ki ga potrebujem za nekaj drugega, zaračunala 10 evrov (z računom). Če mene vprašaš, je marsikaj,kar se plača v zvezi z nosečnostjo, čisti nateg in bi zavarovalnica, če že imaš recimo dodatno zavarovanje, plačati. 

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.11.2008 9:26:12   
ninini
To je čist odvisno od zdravnika  jaz  sem hodila k koncesionarki pa sem imela na vsakem pregledu ultrazvok  pa mi ni bilo potrebno nič plačat razen nuhalne in 3d kar ni obvezno.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.11.2008 21:43:26   
sonček85
groza ,da moraš knjižico plačat a resničnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.11.2008 12:24:25   
jana banana
Nisem rabla placat materinske knjizice, so jo mel na zalogi. Kolegico je pa poslala v knjigarno kupit.
Vložila zahtevek za povračilo od ZZZS in je denar tud dobila nazaj.
Nikogar niso ovadili....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.12.2008 9:46:54   
bamoocham
Tudi jaz sem jo mogla plačati, sem pri ginekologinji, ki ima zasebno ordinacijo.
Kolikor vem, vse  pacientke pri njej plačajo materinsko knjižico. Me je tašča samo debelo pogledala, ko sem ji rekla, da sem jo plačala.
Čez kak teden imam nuhalno in morem plačati 60 evrov:S
Koliko so pa drugače cene nuhalne, ima katera kakšne podatke mogoče?

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.12.2008 12:03:38   
Hator
Tudi jaz sem jo plačala oz. kupila sama v knjigarni. Moj G je zasebnik s koncesijo. Tudi če služi na ta račun, me pa niti malo ne briga, ne gre za 6 eur, ampak za mojo pikico, ki sem jo končno dočakala in sem najsrečnejša na svetu in 6 eur mi tega veselja ne bo uničilo. Sploh pa je moj G sicer v vseh pogledih super, tako da me to res ni zmotilo.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?