ema111 -> Upravičene do reševalnega vozila? (8.10.2008 16:35:12)
|
Hojla! Zasledila sem, da v primeru ko ti voda odteče bi naj leže počakale na reševalno vozilo oz. da nas nakdo pelje na zadnjem sedežu v avtu, leže. No in omenim to mojemu gin. če mi napiše za vsak slučaj napotnico za reševalno vozilo in reče, da nismo upravičene do reševalnega vozila v primeru da nam odteče voda. Kot se on spomni je mogoče 1 primer na leto, ko se pelje nosečnico tako v porodnišnico, ker to zdravstvo ne krije. Zanima me ali ima katera izkušnje s tem. Mojo prijateljico pred 6 leti so peljali z reševalnim. Vem, da je ta vožnja do najbljižje porodnišnice, ampak sem paf glede tega da zdravstvo ne krije, da imajo eno reševalno vozilo, da itak ne pridejo, da ginekolog ne piše teh napotnic. Zatrdil je da ne more biti nič narobe če odteče voda, ker se pri meni kot prvorodkinji ne morem tako hitro odpreti oz.ne more izpasti otroku popkovina. Razumela sem ga da takrat ko bi naj klicala vozilo bi naj osebni zdravnik izdal napotnico ali sem upravičena ali ne? In kaj če mojega osebnega ne bo, ali bo to ponoči? Ali pa če sem sama doma in me nima kdo peljati? Kaj menite, vaše izkušnje? Hvla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|