|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči-porodni ali prebavni-!?????
18.3.2005 7:16:50   
Maša
Pozdravček,
upam da ne bom butasto ispadla ampak rabim pomoč.
Danes ponoči sem imela skoraj 1 uro krče v trebuhu-predvsem v predelu popka-bolečine so bile nekaj srednjega. (Glede krčev imam namreč velik prag bolečine, saj sem prej imela nenormlano močne krče!)
Skratka pa ves čas me je nekaj kokr na wc tiščalo, ko pa sem šla ni bilo nič-no le enkrat čisto malo!

Seveda sem se glede na moj 27.teden nosečnosti najprej prestrašila da ne bo šlo zares in mi bo sedaj še voda odtekla. No na srečo ni bilo tako.
Zdaj zjutraj sem že bolje, čeprav imam še vedno razbolen trebuh.

- Ali mislite da bi morala o tem obvestiti svojo G.!???

- Ali bom znala ločiti popadke od prebavnih krčev!?
Vem, da se sliši smešno - pa vendar bi rabila vašo pomoč!????

Hvala:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.3.2005 11:15:00   
malika
Če so bili okoli popka je to prebava.

Prave popadke boš čutila kot menstrualne bolečine, bolet pa začne v sp. delu trebuha, potem se razširi na cel trebuh in križ.

Lp

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2005 12:41:19   
N&N&D
Jaz sem porodne kurče hitro ločila od prebavnih, saj se začnejo pojavljati v intervalih. Krči so bili na začetku podobni kot med menstruacijo, začeli so se v spodnjem delu trebuha, v križu pa me je samo parkart malce uščipnilo ni me pa bolelo.
Zagotovo boš vedela ko bo šlo zares:)
lp

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2005 20:30:24   
Medvedka
Ojla!

Jaz sem pričakovala krče, ki naj bi bili podobnim tistim pri menstruaciji, kot so mi vse ženske govorile, pa ni bilo tako. Ko so se meni začeli popadki, so se mi pojavlljali že brž ful pogosto, na kake 2-3 minute, me je pa ščipalo tako, kot bi me hudo tiščalo na veliko potrebo, pa ne bi mogla iti... In to samo v spodnjem delu trebuha.

Je sicer možno, da si imela kake prebavne motnje, vsaj glede na to, da še ni ravno čas za roditi, bi pa bi bilo morda dobro o tem vseeno povedati ginekologinji, sploh, če se ti bo še kaj ponovilo.
Kakorkoli že, če bi bila že bližje roku, bi jaz bila skoraj ziher, da so popadki...
A se ti je ščipanje ponavljalo v enakomernih presledkih - je ščipalo, pa odmor, pa spet ščipanje - ali te je ščipalo ves čas? Če se je ponavljalo, pojdi h ginekologinji, ker bi znali biti popadki, vsaj glede na moje porodne izkušnje.

Kakorkoli že, želim ti, da so bile le prebavne motnje.

Srečno!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2005 12:39:29   
Maša
Hvala vsem za pomoč!:love::rozica::rozica::angel:

Včeraj sem potem cel dan počivala saj sem se počutila obupno-slabo, bolečine v trebuhu, ..skratka nosečniško in verejtno malo tudi vremensko!Pa še mali angelček je bil tako zelo živahen-no, svsaj to!!!

Danes sem bolje; vsaj zaenkrat...verjetno pa je marsikaj povezano tudi z mojo slabokrvnostjo!

Medvedka...Ščipalo me je v bistvu kar ves čas, tko da tudi jaz upam da je bilo le prebavno motenje;).
Seveda pa bom ob naslednji taki ponovitvi....ki je upam ne bo....obvestila svjo G.

Želim vam lep vikend!!!!!!!!!!!!!:angel::angel::angel::angel::angel:;)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2005 17:06:22   
piščanc
vseeno pejt do gin.

mene je samo malo špikalo, pa hvalabogu, da sem šla v porodnišnico, ker se je malemu popkovina ovila okrog vratu

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2005 9:30:19   
Maša
A misliš!? Ma je tolk aktiven da se mi zdi malo verjetno da bi bilo kaj narobe.

:zmeden::zmeden::zmeden2:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2005 9:30:50   
Maša
NINOČKA-v katerem tednu si pa bila!????????????

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......