|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči-porodni ali prebavni-!?????
18.3.2005 7:15:13   
Maša
Pozdravček,
upam da ne bom butasto ispadla ampak rabim pomoč.
Danes ponoči sem imela skoraj 1 uro krče v trebuhu-predvsem v predelu popka-bolečine so bile nekaj srednjega. (Glede krčev imam namreč velik prag bolečine, saj sem prej imela nenormlano močne krče!)
Skratka pa ves čas me je nekaj kokr na wc tiščalo, ko pa sem šla ni bilo nič-no le enkrat čisto malo!
:zmeden:

Seveda sem se glede na moj 27.teden nosečnosti najprej prestrašila da ne bo šlo zares in mi bo sedaj še voda odtekla. No na srečo ni bilo tako.
Zdaj zjutraj sem že bolje, čeprav imam še vedno razbolen trebuh.

- Ali mislite da bi morala o tem obvestiti svojo G.!???:zmeden2:

- Ali bom znala ločiti popadke od prebavnih krčev!?
Vem, da se sliši smešno - pa vendar bi rabila vašo pomoč!????

Hvala:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.3.2005 8:04:03   
Anonimen
Pomoje te je mal zašraufalo. Kaj si pa jedla? Si bla kej živčna?

Ta prave popadke boš že čutila, verjemi ;)

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2005 8:19:07   
Anonimen
Maša, pri meni je že dva dni isto. Sem poklicala G, pa mi je zabičala striktno počivanje :(( sem pa danes ravno 24T :bravo:
Bojda to pride od preveč stresa, ne vem.

Jaz bi na tvojem mestu poklicala, če pa ne bi blo po parih urah ležanja nič bolš, bi šla pa tja.

Ne vem, no, to je moje mnenje...ker sama sicer že norim, ampak se res striktno držim tega počivanja :zaspan:

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2005 10:15:24   
Soncnica
Hoj!

Jaz sem imela enake težave v 26 tednu. Ponoči so me mučili krči in me je dragi zato zjutraj odpeljal v porodnišnico, kjer so me 5 dni zadržali na opazovanju. V bistvu sem samo počivala, ker mi niso dali nobenih zdravil. To pa bi lahko počenjala tudi doma.

Ker sem v prvih 3 mesecih nekajkrat krvavela, mi je G že takrat predpisal tablete Buscopan, ki so proti krčem. Te so mi svetovali tudi kasneje v porodnišnici. Tako, da vsakič, ko so se mi kasneje pojavili krči, sem vzela tabletko, šla počivat in je bilo vse OK. Proti krčem pomaga tudi Magnesol, ki ga lahko kupiš v lekarni.

V vsakem primeru, pokliči v porodnišnico in povej kaj se dogaja, pa ti bodo povedali, če prideš tja ali ne. V vsakem primeru pa počivaj in se sprosti. Srečno!!!!!:)

Sončnica:sloncek: (še 6 dni)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2005 10:56:53   
Maša
Hvala punce,....:love::rozica::rozica::rozica:

grem počivat, pa tudi poklicala bom magari G., ker mi ej danes vse tolk čudno!

SREČNO tudi vam

ps.(Sončica drži se)!:angel:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2005 12:09:18   
pravljica
joj, mene je samo tega strah, da v teh tednih kaj začutim, pa ne bom vedela kaj, tisto pravo pa še itak ne sme bit!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?