Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krči-porodni ali prebavni-!????? 18.3.2005 8:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje te je mal zašraufalo. Kaj si pa jedla? Si bla kej živčna? Ta prave popadke boš že čutila, verjemi ;)
|
|
|
|
krči-porodni ali prebavni-!????? 18.3.2005 8:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša, pri meni je že dva dni isto. Sem poklicala G, pa mi je zabičala striktno počivanje :(( sem pa danes ravno 24T :bravo: Bojda to pride od preveč stresa, ne vem. Jaz bi na tvojem mestu poklicala, če pa ne bi blo po parih urah ležanja nič bolš, bi šla pa tja. Ne vem, no, to je moje mnenje...ker sama sicer že norim, ampak se res striktno držim tega počivanja :zaspan:
|
|
|
|
krči-porodni ali prebavni-!????? 18.3.2005 10:15:24
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Jaz sem imela enake težave v 26 tednu. Ponoči so me mučili krči in me je dragi zato zjutraj odpeljal v porodnišnico, kjer so me 5 dni zadržali na opazovanju. V bistvu sem samo počivala, ker mi niso dali nobenih zdravil. To pa bi lahko počenjala tudi doma. Ker sem v prvih 3 mesecih nekajkrat krvavela, mi je G že takrat predpisal tablete Buscopan, ki so proti krčem. Te so mi svetovali tudi kasneje v porodnišnici. Tako, da vsakič, ko so se mi kasneje pojavili krči, sem vzela tabletko, šla počivat in je bilo vse OK. Proti krčem pomaga tudi Magnesol, ki ga lahko kupiš v lekarni. V vsakem primeru, pokliči v porodnišnico in povej kaj se dogaja, pa ti bodo povedali, če prideš tja ali ne. V vsakem primeru pa počivaj in se sprosti. Srečno!!!!!:) Sončnica:sloncek: (še 6 dni)
|
|
|
|
krči-porodni ali prebavni-!????? 18.3.2005 10:56:53
|
|
|
|
Maša
|
Hvala punce,....:love::rozica::rozica::rozica: grem počivat, pa tudi poklicala bom magari G., ker mi ej danes vse tolk čudno! SREČNO tudi vam ps.(Sončica drži se)!:angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?