Mandek -> RE: Ne upam si (10.10.2008 10:55:14)
|
Najboljše pri takih stvareh je, da si storila to, kar si, ker si na ta način dobila odgovor na svojo samozavest. Predvidevam, da sedaj gledaš nase iz drugega zornega kota in da ti je ta ljubši. Veš, že, če se malo ozreš na vse vidike ljubimkanja in varanja, vidiš, da gre vseskozi za potrditev samozavesti. Preden me kdorkoli obtoži, si bom dovolila reči, da je to fantastično. Ne varanje, ostanimo pri ljubimkanju in dobivanju z nekom zaradi seksa. Nihče ni ranjen, nikomur se ni treba zagovarjati, neodvisen si in še vedno živiš svoje življenje. Najbrž nas je kar nekaj takšnih, ki so to dali skozi. No, jaz sem. Če vprašaš mene, je bilo pozitivno. Uspela sem ohraniti svoj jaz, ko sem ga potrebovala in uspela sem preživljati večere s puncami in se imeti najboljše. Če ne bi spoznala svojega najdražjega, si najbrž ne bi mislila,da je še kaj boljšega od tistega takrat. Zato uživaj. Ne oziraj se na druge, kaj kmalu boš spoznala, da se še tako vroča žemljica, ohladi. Ko v sebi spoznaš neke občutke za pozitivne in ko veš, da te ti občutki navdajo s prikritim nasmeškom in metuljčki, samozavestjo in odločnostjo, takrat veš, da delaš prav. Le pogumno dokler nikomur ne škodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|