NinKa -> RE: Drugi otrok (8.10.2008 14:30:02)
|
Prvi mesec je bil bolj tok tok. Po CR rezu sem prišla 6 dan domov. Pol je bil vikend in v ponedeljek je šel mož nazaj v službo. Prvi je šel normalno v vrtec, jaz pa sama doma z drugim. Ker od staršev nobeden ni ponudil nikakršne želje po pomoči. sem pač sama vzela vse v roke. Pa je šlo. Prvi je bil sicer ljubosumen, ampak smo nekako našli srednjo pot za oba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. Ker nisem imela mleka, smo že na dan prihoda iz porodnišnice začeli z AM in je nočno hranjenje prevzel mož, tako da sem jaz lahko spala vsaj eno rundo. Po kakih 3 tednih smo bli že ful ulaufani. Ta prvi ni čutil prevlade drugega, ker je njemu bilo vse bolj ali manj tako kot prej. Na srečo pa je drugi po 3 tednih že prespal celo noč. Po mesecu in pol sem pa jaz bila že nazaj na faksu in opravljala izpite. Men je blo dost lažje kot pri prvem, čeprav sta bila oba otroka dost nezahtevna....ampak saj veš pri drugem že vse veš in resnično dost manj kompliciraš ter znaš izkoristit prosti čas, ki ti je dan.... Aja, pa da ne bom samo lepo pisala.....saj so tut vmes dnevi ko zase ne veš, pa sam v poslo padeš....itak to spada zraven.
|
|
|
|