kombiniran avtosedež (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

suzi -> kombiniran avtosedež (8.10.2008 13:52:57)

zaima kakšno imate kaj mnenje oz. izkušnje  o kombiniranih avtosedežih skupina l, ll, lll od 9 do 36 kg. Sine ima namreč 2 leti in se vozi v romerjevem maxi kingu, ta mala ima paq 9 m in skoraj 10 kg pa glava ji že skoraj gleda čez lupinico, tako da ji moram kupit večji avtosedež.  ta mali je za avtosedež pd 15 do 36 kg še premajhen, sem pa videla da imajo kombinirane pa razmišljam da bi zanj kupila kombiniranega, malo damo pa v maxi kinga, ker bomo drugaće imeli vsak sedež po 2x.

Alči -> RE: kombiniran avtosedež (8.10.2008 21:41:10)

tale link http://www.kiddy.de/ je original, sedeže dobiš seveda v SLO,  je bil pa letos najbolje ocenjen ta sedež v kat. 9-36 kg.

nincha -> RE: kombiniran avtosedež (9.10.2008 8:16:35)

živjo!
kot sem že nekje napisala...mi imamo kiddy-ev avtosedež 9-36kg-comfort pro..in morem rečt da je ZELO vredu.npr.ce zaspi jo lahko postaviš v skoraj ležeči položaj in tako se ne lomi ko spi.. res pa je, da se tamala ne more premikati v njem,kot v ostalih sedežih,ker ima pred sabo varnostno  mizico(no vsaj zdaj še ne,ker je moja tamala zelo majhna,ima pa 8,5mesecev)...vendar se mi gre bolj za njeno varnost, saj je manj verjetnosti za poškodbe, kot pri ostalih sedežih..tudi na babycentrovi strani jih imaš predstavljene...ti ga zelo priporočam.

lp

kitty69 -> RE: kombiniran avtosedež (12.10.2008 7:49:16)

tudi mi smo v času nakupa avtosedežka.
Odločamo se med kiddy comfort pro in recaro Young Sport. Za prvega sem prebrala da je po testih najboljši, za drugega nisem našla ocene. Kaj mi svetujete?
Tnw[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

suzi -> RE: kombiniran avtosedež (14.10.2008 21:02:49)

hvala za odgovore, bomo šli kupit.

Doll -> RE: kombiniran avtosedež (14.10.2008 21:04:12)

Imamo kiddya tudi mi,smo zelo zadovoljni

taška30 -> RE: kombiniran avtosedež (14.10.2008 21:13:25)

Poglej še Concord Trimaxa, imajo ga v Pikapolonici. Tudi zelo fajn, mi smo zadovoljni, se pa da kasneje razstavit, da ti ostane samo jahač, do takrat je pa kot 9-18kg, le da je malo večji/prostornejši. Pa malo naklona ima tudi za regulirat, ampak ne kaj dost.
Pa na testih je tud kar OK za kombiniranega.

Stran: [1]