Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kabelski internet; da/ne? 8.10.2008 12:24:05
|
|
|
|
pajčolanka
|
Torej, trenutno imam doma siol. Dela tako tako, meni ki sem prva vezana dela vredu, v spodnjem nadstropju pa dela tako tako. Bolj švoh. Sedaj imamo možnost dobiti kabelski internet pa ne vem. Nimam nekih izkušenj, na netu pa tudi nisem našla ravno nekih koristnih podatkov. Trenutno imam povezavo 1MB-al karkoli že to je, pol bom mela 3, torej bo kabelski hitrejši, cena pa je nekje enaka, kabelski je za 2€ cenej. Kabelska tv nas sicer ne zafrkava, motnje so resnično zelo redke. Si upam trdit da me siol večkrat zafrkne kot tv. Eni pravijo da kabelski internet ni ravno nekaj in da je boljš kak siol, amis...jaz pa ne vem. prosim za vaša mnenja, izkušnje.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 8.10.2008 16:04:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz sem imela pred tremileti Telemach-ov kabelski internet in sem bila popolnoma zadovoljna.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 11.10.2008 11:17:40
|
|
|
|
lutiropan
|
Mi smo tudi zadovoljni. S kabelsko in internetom.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 11.10.2008 13:23:59
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka Torej, trenutno imam doma siol. Dela tako tako, meni ki sem prva vezana dela vredu, v spodnjem nadstropju pa dela tako tako. Bolj švoh. ne razumem kako si ti prva vezana. mi imamo brezžični ruter in nam na računalniku, ki je najbližji temu ruterju dala ful počas. zato, ker imamo zihr en virus in je za spucat. na prenosniku pa dela hitro ne glede kje smo, tudi na vrtu, povsod zadovoljivo. zato az bi rekla, da je nekaj z računalnikom narobe, ne s siolom. kabelska je pri nas hotela ful velik za priključitev. tako, da premisli, če se splača. in če imate že sedaj 1mb, kar se meni zdi zadosti za domačo uporabo (za muzko in filme dol vlečt mislim), s 3mb nič ne pridobiš.
< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 11.10.2008 13:26:47 >
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 14.10.2008 9:03:07
|
|
|
|
Luns
|
Pozdravljena, mi smo tudi imeli siol večkrat ni dela kot dela, tako da sem takoj ko je bila možnost preklopila na kabelski internet, tukaj nimam nobenih težav, ni še nikoli crknil. Priključnine pa nisem plačala nič, smo pa imeli že kabelsko tv prej priključeno. Tako da jaz bi se siola ognila na veliko.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 14.10.2008 9:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo prej imeli T-2, super. Zdej na novi lokaciji imamo lahko samo kabelski internet in več ali manj popizdevam vsak dan. Da ne govorim, ko pride samo ena majhna nevihta. Vse crkne.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 14.10.2008 16:37:15
|
|
|
|
poli*
|
Mi imamo amis in lahko rečem, da je super. Pa še na začetku smo meli 1/2 leta brezplačno naročnino
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 14.10.2008 20:41:05
|
|
|
|
RoZala
|
Jaz bi TAKOJ šla na kabelsko. Zakaj? 1. Priklopljenih imaš lahko več tv-jev (pri ostalih si omejen ali pa moraš dokupit drago zadevo) 2. ko kaj snemaš, lahko gledaš drug program. Zame, ki sem malo obsedena z nadaljevankami in filmi in ki si rada kaj posnamem za samotni večer, je to super.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 15.10.2008 15:24:54
|
|
|
|
honey
|
Mi imamo kabelski internet, ker drugo pač ni možno. In sem s samim internetom oz. povezavo zadovoljna, nisem pa zadovoljna s hitrostjo prenosa, kar pa nima nič veze s kabelskim internetom oz. ima pač ponudnik tako hitrost za tak paket. Ne vem, celo poletje so bile nevihte in to, ampak kabelska ni nikoli ckrnila. Mislim, da smo bili mogoče od julija 2007 1x brez TV-ja oz. interneta zaradi kabelske. Sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 16.10.2008 11:01:20
|
|
|
|
ely*
|
Mi imamo od telemacha in smo super zadovoljni, 2 dni nazaj so nam priklopili še digitalno televizijo in telefon. Sploh slika je tako čista da dol padeš. Internet pa imamo sedaj s to povezavo še hitrejši, tako da je super. Dela pa vedno. Nikoli nismo imeli težav.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 18.10.2008 20:56:26
|
|
|
|
pajčolanka
|
Ma, stroškov nebi bilo, edini pogoj ki ga pač postavljajo na kabelski tv je ta da smo tukaj okoli vsaj 3-je ki bi mela kabelski internet, ker pol oni dajo noter ojačevalec-strošek krijejo oni ker pravijo da sem jim dost hitro povrne in jim gre skozi. Filmov in tega ne vlačim nič kaj dol, mogoče kdaj muziko pa še to zelo zelo redko. Za moje potrebe je tale 1mb vrh glave dost... ne vem, pa kak net bi bil to... http://www.ktv-ravne.com/ na spletu nimajo nič kaj info. Sedaj mam siol, smo pa vezani tako da imam jaz tukaj zraven računalnika modem, pol mamo kabel potegnjen v spodnji štuk na drugi računalnik-dela net ful slabo, pa še rutarja mamo ker sosed sicer ne more met neta-do konca zabasana linija in ga ne more dobit, sosed pa pravi da mu dela net vredu. Ne vem, po eni strani bi ful menjala, po drugi strani pa spet ne. Strah me je da mogoče kabelski net ne bo vredu-da bo počasen ali pa bo imel kar naprej motnje itd... ker se mi zdi da če enkrat skenclam siol pol vprašanje keda ga bom lahko spet dobla.Če ga bom še lahko keda. 3 leta nazaj tukaj linije niso bile tako zasedene in ni bilo problema dobit siola. Zdaj ga ni mogoče več ker je omrežje za te ponudnite-T2, Amis, siol...prezasedeno. Res ne vem kaj naredit.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 19.10.2008 9:04:34
|
|
|
|
s.
|
Tud jaz mam kabelskega, pa sem zlo zadovoljna. Bp
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 19.10.2008 9:07:12
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka Res ne vem kaj naredit. Jaz sem v Dravogradu in ni problemov, za siol pa slišim same kritike. Kr odloči se za kabelskega, ne bo ti žal. V treh letih sam 2x net ni delal, kar se spomnim.
|
|
|
|
RE: kabelski internet; da/ne? 19.10.2008 11:29:52
|
|
|
|
pajčolanka
|
Mah glede siola, če bi še enkrat jemala bi raj vzela ne vem verjetno amis. siola ne. Ne vem pač. moram še najdit koga ki ma net prek Ravnške kabelske... s. kako hitro povezavo pa maš ti? koliko pa plačaš neta?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?