Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 8.10.2008 8:41:18
|
|
|
|
Šaki
|
joj jz bi ti z veseljem odstopila.samo ker bomo spet dobili otročka bom tud sama rabla.škoda. upam da bo kera druga dala.
|
|
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 8.10.2008 9:03:48
|
|
|
|
Doll
|
Namesto sterilizatorja daš vodo v lonec in flaške notri.Glede palčka zavijalčka navadna kanta z pokrovom na balkonu.prsni črpalko dobiš za par evrov v lekarni. ja ja,nisi spraševala za to
|
|
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 8.10.2008 9:19:11
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Namesto sterilizatorja daš vodo v lonec in flaške notri.Glede palčka zavijalčka navadna kanta z pokrovom na balkonu.prsni črpalko dobiš za par evrov v lekarni. ja ja,nisi spraševala za to Tko bi se tudi jaz znašla
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 8.10.2008 10:11:57
|
|
|
|
BrankaO.
|
jaz sem tri otroke gor spravla brez vsega tega
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 8.10.2008 10:12:59
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. jaz sem tri otroke gor spravla brez vsega tega hehe jaz tudi dva, in bi še enega če bi mož hotel ....
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 8.10.2008 10:15:18
|
|
|
|
BrankaO.
|
Elma jaz bi tudi še enega sam.... ko pa se vse taaaaaakkk draži aja pa za pol stvari sploh ne vem kaj in za kaj so
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 14.10.2008 9:52:19
|
|
|
|
Sandrin
|
Ja, kaj pa je palček zavijalček...sem mislila, da je to zimski kombenzijon, zdaj pa vidim, da je to neka kanta..... pa kje jaz živim....joj, joj, imata moja dva mamico k ne pozna otroške opreme
|
|
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 14.10.2008 20:55:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Palček zavijalček je "smetnjak" za plenice. Običajno ga imajo v porodnišnici, v sobah kjer bivajo mamice z otročički. Jaz mam tudi navadni smetnjak na balkonu pa vrečko notri pol pa 1x na dan nesem dol v kontejner. Joj tudi moj otrok ima "nepopolno" mamico, ker nima palčka zavijačka, sterilizatorja in prsne črpalke. Pa ravno tako počasi gor raste
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: sterilizator, palček zavijalček, prsna čr... 15.10.2008 8:14:23
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Palček zavijalček je "smetnjak" za plenice. Običajno ga imajo v porodnišnici, v sobah kjer bivajo mamice z otročički. Jaz mam tudi navadni smetnjak na balkonu pa vrečko notri pol pa 1x na dan nesem dol v kontejner. Joj tudi moj otrok ima "nepopolno" mamico, ker nima palčka zavijačka, sterilizatorja in prsne črpalke. Pa ravno tako počasi gor raste Nisi edina ,,nepopolna,, mamica veš več nas je tukaj
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?