Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jok, ko mame ni - POMOČ 7.10.2008 21:24:26
|
|
|
|
karolinca
|
Lepo vas prosim za pomoč, ker so stvari ratale grozne. Torej: dete je staro 9 mesecev in je po naravi dobrovoljček. Rada je, imamo 4 polne obroke goste hrane. Doji se samo še zjutraj. Ni navezana na dojenje. Ponoči spi v kosu 10,5 ur. Super kar se tega tiče. Problem pa nastane, če jo čuva mož (oziroma kdor koli drug razen mene). Prvo uro je še ok, nato pa začne gledati, kje sem in če me ni zraven, začne neutolažljivo jokat, prav hrope zraven. To lahko traja tudi uro in več. Pomiri se samo tako, da me vidi. Takrat pa je v sekundi vse OK in se smeji. Ker nisva imela možnosti, da bi jo kdo čuval, tega nismo prakticirali. Ker se počasi približuje dan, ko bo treba v službo, me je kar groza, kako bo. Rada bi v teh dveh mesecih naredila še kaj, da to popravimo. Torej, kaj ste storile, ko so se vaši otroci začeli zavedati sebe in mame kot dve ločeni osebi in so se zelo jokali, če vas ni bilo zraven. PROSIM POMAGAJTE! Hvala za vsak nasvet.
|
|
|
|
RE: Jok, ko mame ni - POMOČ 7.10.2008 21:30:51
|
|
|
|
cveta5
|
Joj boga,jaz ti sicer ne morem pomagat ker je moja stara šele 3 mesece sam se mi zdi da sploh ni tok navezana name ceprav sem skoz zraven nje.Tudi pomiri se pri vsakemu tako kot pri meni,...edino če ta navezanost ne pride pozneje,ali je mogoce fora v dojenju midve se namrec dojiva samo ponoci ko napol spi čez dan pa samo flaško porajta....ma pomoje se bo že unesla ko bo cajt da greš v službo.
|
|
|
|
RE: Jok, ko mame ni - POMOČ 7.10.2008 21:41:27
|
|
|
|
Doll
|
Okrog 9 do cca 11 meseca mogoče tudi več,je takšno obdobje ,in mine...tako kot vse. Sčasoma bo boljše. Svetovat ti nimam kaj žal
|
|
|
|
RE: Jok, ko mame ni - POMOČ 7.10.2008 22:43:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Okrog 9 do cca 11 meseca mogoče tudi več,je takšno obdobje ,in mine...tako kot vse. Sčasoma bo boljše. Svetovat ti nimam kaj žal Na to, da to traja samo neko obdobje tudi jaz računam.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?