Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pri babici in dediju samo jok 17.3.2005 20:41:31
|
|
|
|
Taša
|
Povejte oz. svetujte mi kaj lahko naredim. Naša Maša (8. mesecev), kadar jo pustim pri babici in dediju samo joka in joka..., to je groza....noben jo ne more potolažit.., pa se maksimalno ukvarjata z njo.. Z babico in dedijem se vidimo najmanj 3x na teden včasih celo vsak dan... Kadar imam kakšen opravek jo pustim pri njiju, vendar je to grozno.... Kot da bi nevem kaj delala z njo, onadva pa jo nosita, ujčkata,peljeta na sprehod ona pa samo tuli in tuli.... Ker je naš ata veliko v službi mi onadva na tak način pomagata da mi Mašo malce popazita, ko npr. Niko peljem na plavalnega... Je pa hecno ko jo kdaj Mašo pustim dopoldne pri njiju še nekok gre, če je pa to popoldne je pa groza... En sam:((... Res ne vem kaj naj naredim, da ne bi tako :jokala... Je pa res, ko pridem pa ponjo je pa čisto :)-:):)-:).......in se spremeni za 100% neha jokati, se smeji.... ne znam opisati... Ni tudi problema kadar je Nika zraven nje pri babici in dediju.... Ne spomnem se da bi bila Nika kdaj takšna...Vem da dva otroka nikoli nista ista, vendar Nika ni nikoli jokala... Upam da je to samo obdobje... in da se bo spremenilo... Imaste kakšne izkušnje???
|
|
|
|
Pri babici in dediju samo jok 17.3.2005 21:11:26
|
|
|
|
m&r
|
Tud pri nas smo imeli take probleme,ko je bila Pia stara 8 mesecev.Jokala-kričala je še pri atiju.Zdej ima 10 mesecev in je malo bolje.Če pa sem jaz doma,joka samo da grem par metrov stran od nje.To včasih postane že kar zoprno.Ampak zgleda,da bo to eno obdobje,saj bo minilo.Lp!
|
|
|
|
Pri babici in dediju samo jok 17.3.2005 22:41:22
|
|
|
|
cmokec
|
Mogoče se pa preveč ukvarjata z njo, jo utesnjujeta oz. prav znervirata. Pri nas je bilo tako, ko sta kar navalila do Sare, pa v naročje, pa daj jo malo meni, sta jo mečkala in se ukvarjala z njo. da ju je Sara komaj dohajala. Doma se je igrala sama oz. je zasitnarla in smo vedli, da hoče družbo. Tam se jih pa ni mogla rešit, pa nista zastopla, da otrok ni scrtlan ali nehvaležen, ampak, da že zelo kmalu ve, kaj si želi. Še danes, se kar vsede v naročje, samo da je ne dobita onedva. Pa ju ima rad in gre rada na obisk, samo ju ne provocira.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?