Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali so kolesa Peg Perego res tako slaba ? 9.10.2008 9:42:22
|
|
|
|
Tajka
|
jat imam tudi pp in to dva vozička še od prve punce - stara sta 8 let (velika kolesa, košara) in pliko star 7 let. Sicer jih bomo začeli uporabljati spet čez dva meseca ampak oba sta kot nova, nikoli nobenih problemov z nobenimi kolesi pa je bil pliko ki ima majhne uporabljen mnogo več časa. Vozili smo po vseh terenih dosti tudi po makedamu pa ni bilo nikoli problemov. Tudi če bi zdaj kupovala novega bi se sigurno odločila za Peg Peregota - ker so kvaltetni, pa še lepi so mi - ni neko moderno skropucalo k ne veš a je voziček za otroka al kej druzga - sicer pa vsak ima svoj okus. Zame je v glavne Peg Perego zakon. Pa brez zamere. Lp T.
|
|
|
|
RE: Ali so kolesa Peg Perego res tako slaba ? 9.10.2008 10:47:27
|
|
|
|
byanca
|
midva sva tudi kupovala voziček zelo dolgo časa, so nama že vsi težili, naj si ga kupiva že enkrat. ogromno trgovin , znamk in vsega sva pregledala, nasvete poslušala in prišla do zaključka: peg perego! midva sva vzela pliko p3(isti kot na sliki, samo druge barve)
|
|
|
|
RE: Ali so kolesa Peg Perego res tako slaba ? 9.10.2008 22:31:20
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz imam tut PP Plliko P3. Sicer ga uporabljam za drugi voziček, kot marelo, ampak je super. Gre tut po makedamu, je pa res, da moraš potiskat voziček ko zmešan Kolesa so še čisto vredu, nič ne škripajo, skratka men je PP zakon in sem zadovoljna z njim. Za po gozdnih poteh pa vzamema z malo "terenca" Če ti je všeč ta voziček in ima vse kar iščeš, potem ga kr kupi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.