Kva je zdej kofetarce? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinkamiška -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:20:29)

Jst bi pol-pol če se da:)-

Kaj je zdej ste ujele kej sončka danes? Jst sem bla ko martinček,mmm kok je pasalo.

GoYa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:23:39)

ja, pa sem res šla z neni na sprehod. sam ni blo več sončka :( Kaj je to sonček? Ko pridem iz službe ni nič več.
Bo treba čakat na daljše dneve.

Marina_ -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:23:53)

No jaz sem se včeraj malo nastavljala pa sem že malo rdeča:)-:bravo:Mene se hitro "prime"barva

Marina_ -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:24:47)

Zara tvoj toast bo pa hladen....ki si zdaj:)-

tinkamiška -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:25:34)

Kdaj se pa ura prestavi? Pol bo pa dle sonček ne?:bravo::bravo::bravo:

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:31:01)

I'm back 8).

Zara a veš, da sm jst tud tečna dons. Kva je to? A je kšna luna al kva. Jst bi kr vpila aaaaaaaaaa:grrr::grrr::grrr::grrr:

emaa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:36:06)

Živjo, ne mi rečt, da ste vse pobegnile, ko sem zraven pršla;)

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:36:47)

Ma jst nism, jst sm tle s svojo slabo voljo :(

emaa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:38:18)

sonček, pomlad na vidiku, tvoja M se poslavlja, zakaj slaba volja?

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:41:05)

JA pomlad je vstopila :bravo::bravo:. Slaba volja je zaradi službe... pa to ravn zato, ker se preveč obotavljam, da bi jim povedala, kaj me moti.

emaa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:42:02)

kaj te pa moti, daj tukaj povej, ti bo lažje

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:46:52)

mah sej so same brezvezne stvari... sam men pa ful pomenjo.

Lej, ful sm pregarala, da sm pršla do mag. naziva in zdej mi to ful pomen.
In glej, ko sem tajnici povedala, da bi rabila nove vizitke, je ta hladno lepo rekla, da pa tega ne bom doživela, ker imamo v firmi vsi samo ime in priimek na vizitki. :zmeden:

Pa sm se mal pozanimala in ugotovila, da temu ni tako. V firmi sva 2 s tem nazivom in drugi je slučajno moškega spola - in ima na vizitki mag. Jaz sem pa ženska, pa tega nimam. :grrr::grrr::grrr::grrr:

No, to je ena taka cvetka pri nas.

In ko sem direktorju omenla tole, je reku... ja veste, tak je image firme in vsi imamo enotno. Pa ni resssssssssss!!!!!!!! Sam sm bla zadnč tih. Zdej me pa grize :grrr::grrr::grrr::grrr:

:(

emaa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:49:36)

halo vizitke pa ja niso tak strošek in problem. Meni so reli, da moram takoj povedat, ko diplomiram, mi bodo takoj prilepili tistega univ. pravnik zraven pa bo. Dobim nove vizitke, če se mi telefon spremeni. Naročam najmanjše serije, ker sem se selila iz pisarne v pisrano, telefone zamenjala, pa ni bilo nikoli problema.
Kar povej jim svoje, saj naziv mag. pa res ne delijo zastonj.

Anitka -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:54:19)

Dober večer!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:54:29)

Ja sej. A veš pol se pa sprašujem, zakaj sm sploh delala mag. OK sej vem, da nism zarad vizitke to delala. Sam lej. Sem v firmi in lahko sem v isti firmi do penzije. Plača je pač kokr je. Vsake tolk cajta jo je treba mal povečat. Sam a veš, jst nism tak člouk, da bi pri predstavljanju govorla, da sm mag... To je pač naloga vizitke in en tak elegantn način, da se to pove. Sam bolj boli to, da smo ženske še zmeri manjvredne. Ob isti izobrazbi mormo velik več narest, kot moški, če hočmo kej dosežt. To sovražim. Zmer nas majo za kuharce pa tajnice pa... mislm kr znorela bi.

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:55:38)

O Anitka :love:

Anitka -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:56:26)

PIKA 74 se strinjam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Razlike pri plačah me motijo ko :hudicek::hudicek::hudicek:

emaa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 20:56:59)

večer Anitka.:bravo:
Ja pika maš prav, ponavad je naše delo manj vredno, pa še pričakuje se, da ko bodo otroci, bo mama na bolniški, saj je kakšna svetla izjema pri očetih, ampak jih prav veliko ni.

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:00:50)

Al pa npr. tale fora, k me tud spravlja v obup.

Kot najbrž v vsaki firmi, mamo tud mi pol ure na dan za malco. To pomeni, da se pri recepciji štempljaš in greš lahko ven za pol ure in če prideš v tem roku nazaj, je vse OK. Če pa prekoračiš tole, potem se pa to šteje v minus ure. OK. Vse lepo in prav. In to velja vsak dan od 10h do 13h. OK

Zadnč pa greva slučajno skupaj s kolegom na malco in se oba štempljava ob 12.55h in prideva nazaj ob 13.25h. In kaj se je zgodil. Njemu se je vse lepo izpisalo kot malca. Men se je pa 5 minut štelo za malco, 25 minut pa za v minus ure :ups::zmeden:.

Razlaga - ja on se je posebej zmenu z direktorjem, da lahko hodi na malco tud kasneje. Vsi ostali pa ne. Pismu in to je en zavaljen prase, k bi blo boljš, da bi mu malco vzel, ker je predebel :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: in tega ti sploh ne povejo. Dokler sam ne ugotoviš :grrr::grrr::grrr:.

Pa kje je tle pravica. Mislm, Kokr se kdo zmen. Pa vse neki na tih.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Anitka -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:03:27)

Punce a bomo udarle po mizi?:grrr::grrr::grrr:

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:04:01)

ma skrajni čas je že:bravo::bravo::bravo:

emaa -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:04:09)

kaj se pa zgodi, če na malco ne moreš prej?
pr nas načeloma ni razlik med moškimi in ženskami, temveč med programerji in ostalimi. Kar se pa tiče nadur, jih ni, tako da jaz to elegantno kompenziram, ko moram prej it al pa poznej pridet, tako da direktor ne ve, tajnici ponavadi povem, ker te lahko fejst za***a

tinkamiška -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:06:10)

A lakho jst neki čist izven konteksta vprašam:ups:?

A ste kej študirale za letos za na morje, namreč kaj bo če bomo:nosecka: (hvala bogu, da bi ble),ker je treba rezervirat za naprej, pa da se ne voziš predolg za avtom, pa pregledi,...

A ste kej študirale o tem?

Tinka

Anitka -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:06:39)

Ej bejbe, nič mi niste predlagale kam naj gremo za prvi maj: Brela, Tučepi, Baška voda? :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2:

pika74 -> Kva je zdej kofetarce? (17.3.2005 21:07:27)

lih v tem je fora, da velikrat ne morem na malco od 10h do 1h zarad sestankov in vsega sranja ... sam eni se zmenjo čist na tih in pol se čudiš, kako to :zmeden::zmeden::zmeden: Malca bi mogla bit za vse enaka. To so osnovne pravice. Pismu, a je un bolj potreben hranjenja k ma 130kg al jst, k mam dobrih 50kilc :grrr::grrr::grrr:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>