|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:20:29   
tinkamiška
Jst bi pol-pol če se da:)-

Kaj je zdej ste ujele kej sončka danes? Jst sem bla ko martinček,mmm kok je pasalo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:23:39   
GoYa
ja, pa sem res šla z neni na sprehod. sam ni blo več sončka :( Kaj je to sonček? Ko pridem iz službe ni nič več.
Bo treba čakat na daljše dneve.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:23:53   
Marina_
No jaz sem se včeraj malo nastavljala pa sem že malo rdeča:)-:bravo:Mene se hitro "prime"barva

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:24:47   
Marina_
Zara tvoj toast bo pa hladen....ki si zdaj:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:25:34   
tinkamiška
Kdaj se pa ura prestavi? Pol bo pa dle sonček ne?:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:31:01   
pika74
I'm back 8).

Zara a veš, da sm jst tud tečna dons. Kva je to? A je kšna luna al kva. Jst bi kr vpila aaaaaaaaaa:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:36:06   
emaa
Živjo, ne mi rečt, da ste vse pobegnile, ko sem zraven pršla;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:36:47   
pika74
Ma jst nism, jst sm tle s svojo slabo voljo :(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:38:18   
emaa
sonček, pomlad na vidiku, tvoja M se poslavlja, zakaj slaba volja?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:41:05   
pika74
JA pomlad je vstopila :bravo::bravo:. Slaba volja je zaradi službe... pa to ravn zato, ker se preveč obotavljam, da bi jim povedala, kaj me moti.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:42:02   
emaa
kaj te pa moti, daj tukaj povej, ti bo lažje

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:46:52   
pika74
mah sej so same brezvezne stvari... sam men pa ful pomenjo.

Lej, ful sm pregarala, da sm pršla do mag. naziva in zdej mi to ful pomen.
In glej, ko sem tajnici povedala, da bi rabila nove vizitke, je ta hladno lepo rekla, da pa tega ne bom doživela, ker imamo v firmi vsi samo ime in priimek na vizitki. :zmeden:

Pa sm se mal pozanimala in ugotovila, da temu ni tako. V firmi sva 2 s tem nazivom in drugi je slučajno moškega spola - in ima na vizitki mag. Jaz sem pa ženska, pa tega nimam. :grrr::grrr::grrr::grrr:

No, to je ena taka cvetka pri nas.

In ko sem direktorju omenla tole, je reku... ja veste, tak je image firme in vsi imamo enotno. Pa ni resssssssssss!!!!!!!! Sam sm bla zadnč tih. Zdej me pa grize :grrr::grrr::grrr::grrr:

:(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:49:36   
emaa
halo vizitke pa ja niso tak strošek in problem. Meni so reli, da moram takoj povedat, ko diplomiram, mi bodo takoj prilepili tistega univ. pravnik zraven pa bo. Dobim nove vizitke, če se mi telefon spremeni. Naročam najmanjše serije, ker sem se selila iz pisarne v pisrano, telefone zamenjala, pa ni bilo nikoli problema.
Kar povej jim svoje, saj naziv mag. pa res ne delijo zastonj.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:54:19   
Anitka
Dober večer!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:54:29   
pika74
Ja sej. A veš pol se pa sprašujem, zakaj sm sploh delala mag. OK sej vem, da nism zarad vizitke to delala. Sam lej. Sem v firmi in lahko sem v isti firmi do penzije. Plača je pač kokr je. Vsake tolk cajta jo je treba mal povečat. Sam a veš, jst nism tak člouk, da bi pri predstavljanju govorla, da sm mag... To je pač naloga vizitke in en tak elegantn način, da se to pove. Sam bolj boli to, da smo ženske še zmeri manjvredne. Ob isti izobrazbi mormo velik več narest, kot moški, če hočmo kej dosežt. To sovražim. Zmer nas majo za kuharce pa tajnice pa... mislm kr znorela bi.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:55:38   
pika74
O Anitka :love:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:56:26   
Anitka
PIKA 74 se strinjam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Razlike pri plačah me motijo ko :hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 20:56:59   
emaa
večer Anitka.:bravo:
Ja pika maš prav, ponavad je naše delo manj vredno, pa še pričakuje se, da ko bodo otroci, bo mama na bolniški, saj je kakšna svetla izjema pri očetih, ampak jih prav veliko ni.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:00:50   
pika74
Al pa npr. tale fora, k me tud spravlja v obup.

Kot najbrž v vsaki firmi, mamo tud mi pol ure na dan za malco. To pomeni, da se pri recepciji štempljaš in greš lahko ven za pol ure in če prideš v tem roku nazaj, je vse OK. Če pa prekoračiš tole, potem se pa to šteje v minus ure. OK. Vse lepo in prav. In to velja vsak dan od 10h do 13h. OK

Zadnč pa greva slučajno skupaj s kolegom na malco in se oba štempljava ob 12.55h in prideva nazaj ob 13.25h. In kaj se je zgodil. Njemu se je vse lepo izpisalo kot malca. Men se je pa 5 minut štelo za malco, 25 minut pa za v minus ure :ups::zmeden:.

Razlaga - ja on se je posebej zmenu z direktorjem, da lahko hodi na malco tud kasneje. Vsi ostali pa ne. Pismu in to je en zavaljen prase, k bi blo boljš, da bi mu malco vzel, ker je predebel :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: in tega ti sploh ne povejo. Dokler sam ne ugotoviš :grrr::grrr::grrr:.

Pa kje je tle pravica. Mislm, Kokr se kdo zmen. Pa vse neki na tih.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:03:27   
Anitka
Punce a bomo udarle po mizi?:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:04:01   
pika74
ma skrajni čas je že:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:04:09   
emaa
kaj se pa zgodi, če na malco ne moreš prej?
pr nas načeloma ni razlik med moškimi in ženskami, temveč med programerji in ostalimi. Kar se pa tiče nadur, jih ni, tako da jaz to elegantno kompenziram, ko moram prej it al pa poznej pridet, tako da direktor ne ve, tajnici ponavadi povem, ker te lahko fejst za***a

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:06:10   
tinkamiška
A lakho jst neki čist izven konteksta vprašam:ups:?

A ste kej študirale za letos za na morje, namreč kaj bo če bomo:nosecka: (hvala bogu, da bi ble),ker je treba rezervirat za naprej, pa da se ne voziš predolg za avtom, pa pregledi,...

A ste kej študirale o tem?

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:06:39   
Anitka
Ej bejbe, nič mi niste predlagale kam naj gremo za prvi maj: Brela, Tučepi, Baška voda? :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kva je zdej kofetarce?
17.3.2005 21:07:27   
pika74
lih v tem je fora, da velikrat ne morem na malco od 10h do 1h zarad sestankov in vsega sranja ... sam eni se zmenjo čist na tih in pol se čudiš, kako to :zmeden::zmeden::zmeden: Malca bi mogla bit za vse enaka. To so osnovne pravice. Pismu, a je un bolj potreben hranjenja k ma 130kg al jst, k mam dobrih 50kilc :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?