bunkica -> pppooommmoooččč (19.3.2005 13:32:28)
|
JOJJJJJ!Kar vidim in občutim tvoj šok!AMPAK!!!!!!!!!!NE SKRBI IN NE BOJ SE!Sicer sem ločena in imam iz prvega zakona sina(11 let),hčerko(9 let),sedaj sem spet vezana in se nama je zgodil šok,da bom rodila dvojčka!Sedaj sta stara 9 mes.in že hodita in pridno razmetavata!Pred dvema mesecema pa se nama je zgodil še en šok:namreč,od mojega moža sin iz njegovega prejšnega zakona je prišel v hud konflikt s svojo mamo in tako so njej odvzeli skrbništvo!Ker nisva hotela ,da bi njegov sin bil dan v zavod sva se odločila,da vzameva tudi njega k nama!Star je 13 let,torej imam 3 pubertetnike in dvojčka!Napisala ti bom takole z besedami,ki mi jih je v uho in srce položila ginek.na prvem ultrazvoku:"TO JE ENA NAJLEPŠIH ŽIVIH STVARC NA SVETU_OTROK!NIČ SE NE BOJTE;SAJ JE TO BOŽJI DAR!" UPAM;DA SE BOSTA KJUB VSEMU Z MOŽEM PRAVILNO ODLOČILA IN TA DAR SPREJELA TUDI VIDVA,SAJ NI TAKO HUDO!JAZ SAMA NIMAM NIKAKRŠNE POMOČI,RAZEN MOŽEVE,KI PA SEVEDA HODI TUDI V SLUŽBO,NJEGOVA MAMA JE ŽAL POKOJNA,MOJA PA MALO BOLJ ODDALJENA OD NAS IN ŠE TUDI V SLUŽBI TAKO DA SEM VEČINO ČASA SAMA Z PETIMI OTROKI !VSE GRE OK!;):angel::angel:
|
|
|
|