Problemček : ( (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

*maja -> Problemček : ( (17.3.2005 19:21:29)

Čeprav sem že 3. :nosecka:, se mi je šele sedaj pojavila ta težava. Dva dni imam namreč tako ZELOOOO napete dojke in bolijo tudi ko :hudicek:, učeraj pa sem celo zasledila da mi malo teče iz njih. Je imela oz. ima katera podoben problemček :zmeden2:.
Mogoče pa je to le posledica tega, ker se že cel teden nalivam s čajčki, ker me je napdla viroza in pa tu pa tam vzamem lekadol za zbijanje vročine :zmeden:. HELPP!!!

Aja sem pa v 27 tednu ;).

rozi81 -> Problemček : ( (17.3.2005 19:53:31)

Bolijo me ne pa tut samo mi ne teče vn, če pa stisnm mi pa priteče. začelo se je pa že kar nekaj časa nazaj.

LP S:nosecka: in :duda:25t

SU -> Problemček : ( (17.3.2005 21:18:15)

Meneso tudi nekje okrog teh tednov nosečnosti začele grozno boleti prsa (posebej bradavice). In tudi vsake toliko se mi je pojavil "flekec" na modrčku. Meni je rekla G, da se že prsa pripravljajo-pri nekaterih prej, pri drugih malce kasneje. Sem si pa kupila v lekarni mazilo Lanolin za prsa. Pa meni pomaga. Sicer piše, da lahko uporabljaš tudi pred dojenjem, po dojenju, ker otročku ne škodi. Ampak jaz sem se začela že kar zdaj, v nosečnosti, mazati, ker so me res grozno bolela prsa. Poskusi! LP, Saša(36,4/7)

Gina -> Problemček : ( (17.3.2005 21:47:20)

Bolele prav posebej me niso v nos. nikoli, ampak teklo mi je pa iz njih vedno že od kakega 20. tedna naprej. No, ni bil ravno potok, ampak po kapljicah pa je.

Stran: [1]