aluš -> RE: razlika v letih in razumevanje (7.10.2008 11:15:55)
|
Jah, jaz imam razlike 6 let in pol. Kaj naj rečem. Res se ne razumeta idealno, ampak se čist da živet. Mali bo sedaj star 5, ta veliki je bil 11 let. Tako velika razlika ima prednosti in slabosti. Men je bilo fajn. Ker sem šla naspana, spočita v boj z novim dojenčkom. Pa obema sem se prva leta res lahko maksimalno posvetila. Odnos med njima je tako: v glavenem ima večji druge interese kot mali (šola, šport 3x tedensko). Ko smo skupaj se igrata skupaj (peskovnih, avtomobilčki, družabne igre), počitnice niso problem, pač malo gledam, da je tako, da je za oba oz. vsakega nekaj. So obdobja, ko sta res prijatla, pa obdobja ko se samo kregata. Ampak po moje tudi pri manjši razliki pride do konfliktov. Edino kar je bolj praktično, da zahteva v kasnejših letih manj tvojegaangažiranja, ker se pač sama znajdeta. Da pa zato ne bi imela še enega otroka, ker bo prevelika razlika. Neumnost. Kaj pa majhna razlika, pa tista prva leta, ko enostavno ne moreš obeh rihtat na nekem nivoju. je eden moker, drug se joka. Ta starejši mora s prihodom dojenčka odrasti in postati samostojen pri dveh letih. Tudi ni najbolj idealno- za moje pojme.
|
|
|
|